Connect with us

Hírek

Kicsi kínai testvérváros a láthatáron

Wu Qin és Babák Mihály

A kínai Qing Yuan Önkormányzata és Szarvas Város Önkormányzata az egyenjogúságon és a kölcsönös előnyökön alapuló, a meglévő népek közötti kapcsolatok ápolásának, a kereskedelmi és gazdasági, tudományos – technikai, kulturális és üzleti kapcsolatok fejlesztésének reményében szándéknyilatkozatot írt alá a közelmúltban, amikor -az egyébként kínai léptékkel nézve kisváros küldöttsége- látogatást tett városunkban. A delegációk vezetői, Wu Qin, Qing Yuan külkapcsolatokért felelős hivatalának igazgatója, és Babák Mihály megállapodást írt alá, aminek a keretein belül hozzájárulnak a területi szervek, valamint a gazdasági szubjektumok közötti tudomány és technológia, a kultúra, az oktatás, a sport, az egészségügy és a turizmus kapcsolatok kialakítására tett feltételek létrehozásához.

A fogadáson mindkét fél bemutatta a városa szépségeit. Ebben most mi nem tudtunk nagyot mutatni, de talán a következő látogatáskor már nem kell szabadkozni amiatt, hogy az első lépés után tiszta por lesz a cipőjük.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Bemutatkoztak Pósa Zsolt és Arnóczki Csaba György jobbikos képviselőjelöltek

Politika

Timkó János (Fotó: Valló Zoltán) Timkó János (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe az álszent, csaló, szerepében Timkó János

Szarvas

OB II-es csapatunknak lezárult a teniszévad

Sport

Újraéled a tradicionális kardvívás Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

2013. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect