Connect with us

Hírek

Kossuth utcai óvoda teli mackóval

Ha szeptember, akkor nem csak az iskola, de az óvoda is elkezdődik. Így történt ez a szeptember 1-től a Bölcsődével kibővült Szarvas Város Óvodái és Bölcsődéje intézményben is.

Szeptember első napjaiban új kisóvodások lépték át az óvoda kapuit. Izgatottan várták ezt a napot. Ki nehezebben, ki könnyebben viselte a szülőktől való elválást, az biztos, új világ nyílt meg előttük. Az idei évben nem csak az új ovisokat várta újdonság az óvodában. A Kossuth utcai óvoda belső falai megszépültek, különböző falfestmények díszítik azokat. Hol egy mackó csúszik le a szivárványon, vagy éppen ugrál egy felhőn, hol manók hintáznak egy faágon.

Színesebbé, barátságosabbá vált a 2010-ben épült óvoda, s mindezt Paulik Tímeának köszönhetjük, aki segíti a mindennapjainkat megszépíteni.

Neki köszönhetjük a Dózsa utcai óvoda folyosójának, illetve a Kossuth utcai óvoda öltözőinek falfestményeit is.

Hogy miért pont mackók? Mert ebben az óvodában mindhárom csoportot egy-egy maciról neveztek el. Van Barna mackó, Panda mackó, Micimackó csoport, így úgy gondoltuk, nem törjük meg a rendet, s az aulákat is mackók díszítik majd, így bővült a medve társaság például fagyizó, sárkányt eregető vagy éppen léghajózó mackóval.

Reméljük, hogy nem csak a mi szívünkbe, hanem másokéba is belopják magukat a képek.

Tóth Tímea

Kiemelt

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Mindenkit egy cél hozott össze, a segítségnyújtás

Szarvas

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Megtelt a gyógyfürdő sárkányokkal

Sport

Gyakorlósok a Bihari-havasokban

Oktatás

Enabulele Stanley Esemuede és Varga Viktor (Fotó: Babák Zoltán) Enabulele Stanley Esemuede és Varga Viktor (Fotó: Babák Zoltán)

Szoros mérkőzés a favorit ellen

Sport

Hirdetés

Archívum

2013. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect