Connect with us

Hírek

Nyert a Szarvasi FC, pillanatnyilag a 4. a tabellán

Moldván Krisztián gólja

A megyei I. osztályban a Tótkomlósi TC együttesét fogadta a Szarvasi FC a ligeti sportpályán. A játékot mindkét félidőben a hazaiak diktálták. Az első félidőben kétszer tudtak kontrát indítani a vendégek. Sajnos az egyikből gól lett. Szerencsére Nagy Rolandnak a 25. percben sikerült betalálni és ezzel döntetlenre hozni a félidőt.

A második játékrészben szép akciókat vezetett a Szarvasi FC, de sajnos a kapura nem voltak igazán veszélyesek. Cánó megint visszacsúszott a középpályára és onnan nem tudott megindulni. Félő volt, hogy egy kontrából ismét a mi hálónkba csavarodik a labda, de szerencsére nem így történt. A játék vége felé Cánó ismét a helyére került. Előre. Szerencsére, mert a 80. percben jobbról, az alapvonal mellől egy szép beadását Moldván Krisztián a hálóba tudta kotorni. 2:1.

A végén két technikai cserét bonyolított le a Szarvas. Nagyon vártuk a sípszót, amit az is jelzett, hogy a 90. percben beálló Bogdán Péter még a partvonal mellől a túloldalra hessegette Cánót, majd mikor a bíró engedélyt adott a cserére, Cánó le, Bogdán fel.

Szerencsére a végeredmény már nem módosult. A 11. fordulóban utolsó helyen álló vendégek kapusa mindenáron el akarta hitetni magával és a társaival, hogy a bírók meg akarják veretni őket. 10 vesztes, 1 döntetlen mérkőzés és 29 kapott gól után felgyülemlett haragját a kapu mögött a meccset kommentáló alsósokon töltötte ki, akiket vigyázzba ültetett, és miután pisszenés sem hallatszott, “felszólította őket”, hogy a pályán mutassák meg mit tudnak. Igazán tökös dolog volt.

Szarvasi FC – Tótkomlósi TC 2–1 (1–1)

Szarvasi FC: Kiri Mihály, Szappanos Kristóf, Darida Norbert (86′ Janurik Attila), Benczúr Norbert, Kovács Sándor, Furár Róbert, Nagy Roland (90′ Bogdán Péter), Pákozdi Ferenc, Moldván Krisztián, Herkó Ákos, Lós István

Nem kapott játéklehetőséget: Pajkó Péter (kapus), Enabulele Stanley Esemuede, László Viktor

Kispad: Rétes Pál vezetőedző, Rohony Gábor technikai vezető, Pribelszki Pál gyúró, Klimaj Zoltán

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

A Libalapos csapata A Libalapos csapata

Libalaposiak nyertek, Sendülüdű meglepetésbronzot hozott

Sport

Dr. Hanyecz Katalin (forrás: Körös TV) Dr. Hanyecz Katalin (forrás: Körös TV)

Közel száznegyvenezer látogatóval zárta az évet a Pepi-kert

Szarvas

Szarvasi Polgármesteri Hivatal (Fotó: Babák Zoltán) Szarvasi Polgármesteri Hivatal (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató Csanádi László képviselői fogadóórájáról

Szarvas

Krivik Viktor (Fotó: Hegedűs Éva) Krivik Viktor (Fotó: Hegedűs Éva)

Zsinórban hatszor díjazták a szarvasi rendezvénysorozatot

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2013. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect