Connect with us

Hírek

Kitartó érdeklődés a szenior úszóverseny iránt

25 egyesület 165 úszója mellett 3 egyéni nevező is eljött az elmúlt hétvégén rendezett VI. Nemzetközi Szenior Úszóversenyre. Az egyesületek többsége rendszeres vendége az így, október végén megrendezésre kerülő megmérettetésnek. A hazaiak mellett két egyesület képviseltette magát Temesvárról, ill. egy Szabadkáról és egy a szlovákiai Žilináról. Összesen 548-szor álltak a rajtkőre. A három számot már szinte állandónak tekinthetjük, mert tavaly és előtte is szinte pontosan ennyi egyesület, ennyi résztvevő és nevezés volt.

A kétnapos versenyen a Bohóchal Egyesület 8 versenyzője gyűjtötte a legtöbb pontot. Ők egy kivételével minden vízbeugrásuk után dobogós helyen értek célba és ezzel megnyerték az egyesületek versenyét. Szarvasi színekben Levák Gyuláné, Klenk Józsefné, Nagy Ida, Somogyi Zsuzsa, Gácsi Ági, dr. Darida András, Demeter Péter, Jelen Pál, valamint versenyen kívül Molnár Gergő és Juhász Áron mintegy 30-szor állt a startkőre. A szarvasi team a 11. helyen végzett az egyesületek közül.

Két egyéni számban vándorkupát kaptak a győztesek. Az 50 m-es férfi gyorsúszás Klenk Gusztáv emlékszám nyertese Erdélyi Ferenc, az Újbuda Senior úszója lett, míg a közelmúltban elhunyt Klenk József emlékére az 50 m-es férfi hátúszás nyertese, Csaba László, az Újbuda Senior úszója vehette át a vándorkupát.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fábián Judit és Altmann Roland Fábián Judit és Altmann Roland

Szarvasi győzelem az Év jegyespárja versenyen

Szarvas

Szarvasi ezüst az U13-asoknál

Sport

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

2013. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect