Connect with us

Hírek

Ismét japán karate mester Szarvason

Shinji Tanaka 6. danos mester

Utoljára márciusban találkozhattak a karatét kedvelők Szarvason japán karate oktatóval, akkor Shinji Tanaka 6. danos mester edzésein vehettek részt az érdeklődők. A hétfői napon pedig Lovász György – a Szarvasi Harcművész Egyesület vezetője – meghívására Manabu Murakami 7. danos mester irányítása mellett edzhetett a több mint 50 karatéka. A helyi harcművészeken kívül Békéscsabáról, Gyuláról, Szegedről, Kenderesről, Törökszentmiklósról, Szolnokról látogattak el karatésok a mester edzésére.

Murakami mester, aki háromszoros világbajnok és jelenleg a Shotokan Karate-Do International világszövetség főinstruktora, tehát szakmai vezetője, első alkalommal járt hazánkban. Először Százhalombattán egy edzőtábort és egy versenyt vezetett két napon keresztül a mester közel 180 fő részvételével, majd vasárnap Szarvasra érkezett. Hétfőn egy termálfürdő és a Mini Magyarország” meglátogatása után pedig városunkban tartott edzést. A mester edzésein versenytechnikákat tanított először, majd ezután a haladókkal a formagyakorlatok aprólékos gyakorlása következett.

Kiemelt

Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Bemutatkoztak Pósa Zsolt és Arnóczki Csaba György jobbikos képviselőjelöltek

Politika

Timkó János (Fotó: Valló Zoltán) Timkó János (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe az álszent, csaló, szerepében Timkó János

Szarvas

OB II-es csapatunknak lezárult a teniszévad

Sport

Újraéled a tradicionális kardvívás Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

2013. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect