Connect with us

Hírek

Kilátás a világ legszebb helyén levő lángosozóból

Kilátás a lángosozó elől

Lángosozó kategóriában Erdély -de talán a világviszonylatban is- legszebb kilátást biztosító vendéglátóegysége a Szent Anna tóhoz vezető út mellett várja a turistákat. A tóhoz igyekeztünkben lettünk figyelmesek a panorámára, ami talán így ősszel a legszebb. Az út mellett tábla figyelmeztet, hogy medvék is előfordulhatnak a területen. Egy idősebb, az erdő szélén kürtőskalácsot áruló hölgynek szegezve a kérdést, hogy “ez most komoly?”, csak széttárta a kezét, és megnyugtatott, hogy komoly, de nappal nem járnak a mozgás miatt, majd kicsit maga felé fordította a tenyerével mutatta, hogy ő még mindig itt árulja a kalácsot. Nem idegesek ezek a székelyek.

Bevezető képünk is a lángosozó előtti hegyoldalon készült, ahol egy nyugdíjas pár kényelmes székekkel, olvasnivalóval felszerelkezve élvezte az életet. Nyugdíjas koromban, medve ide, medve oda, én is így fogok tenni.

Reméljük, hogy marad ez a környezet, nem épül oda szálloda! A lángos hibátlan, a panoráma szerencsére alapáron jár hozzá. Aki tervezi, hogy arra jár, feltétlenül tegyen be két kempingszéket a csomagtartóba!

Erdély szép. Főleg ősszel.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Vajdások Déván a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából

Hírek

Előkészületek – Csernátoni burrogtató 2017

Szarvas

Babák Mihály, Lázár János és dr. Szabó Ödön Babák Mihály, Lázár János és dr. Szabó Ödön

Lázár János: Ma is mondhatjuk: Igazságot Magyarországnak!

Hírek

Ásványok nyomában Erdélyben

Hírek

Hirdetés

Archívum

2013. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Connect