Connect with us

Hírek

Szünidős játéknapok, több száz résztvevővel

A kicsiktől a nagyokig, sőt a nagymamákig és a nagypapákig mindenki találhatott izgalmas, szórakoztató elfoglaltságot a Cervinus Teátrum által szervezett szünidős játéknapokon. Az október 28-30. közötti rendezvénysorozaton naponta legalább százan vettek részt.

A legkisebbeket megfigyelőkészséget és memóriát fejlesztő játékokkal, az óvodásokat, kisiskolásokat kalandos társasjátékokkal várták. A nagyobbak taktikai feladványokban mérhették össze ügyességüket. A szülők és nagyszülők sem unatkoztak, őket agytörő logikai és kvízjátékokkal várták.

Kézműveskedésre is lehetőség nyílott, az őszi termésekből gyönyörű alkotások születtek. Voltak akit mécseseket készítettek, mások sípokat faragtak.

A pinceklubban mozgásra hívták a résztvevőket: pingpong, darts és marokkó bajnokság, valamint fitness, zumba, fitt-ball és más mozgásformák szolgálták a felüdülést. A tinik sminkelési és szépségápolási praktikákkal ismerkedhettek. A moziteremben mindhárom napon érdekes, szórakoztató filmeket vetítettek.

A szünidős játéknapok sikeréhez a NACSE, a Fitt Life Team és a Talizmán játékbolt is hozzájárult.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Urbán Ildikó (Fotó: Hegedűs Éva) Urbán Ildikó (Fotó: Hegedűs Éva)

Ötezer szelet tortával készül a Magyar Ízek Utcájába a szarvasi cukrászmester

Szarvas

Koltai Róbert lovagias ügye

Szarvas

Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Aszfalt helyett térkőburkolat lakossági hozzájárulásból

Szarvas

Oscar sikere Szarvason

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2013. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Connect