Csatlakozz hozzánk

Feliratkozás

Hírek

Ügyfélbarát postát alakítanak ki Szarvason

Belső átalakítási munkálatok zajlanak ezekben a hetekben a szarvasi postán. Ez némi kényelmetlenséggel jár: a hátsó udvarban, esetenként hosszabb sorban állással fizethetjük be csekkjeinket, illetve adhatjuk fel küldeményeinket. Cserébe azonban decembertől korszerű, ügyfélbarát postahivatal vár majd bennünket.

Kálmánné Csarnai Máriától, a szarvasi posta vezetőjétől megtudtuk, hogy a november végéig tartó munkálatok során nyitott pultos rendszert alakítanak ki. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy leszerelik az ügyfeleket az ügyintézőktől elválasztó üvegfalakat.

– A békéscsabai postához hasonlóan itt is korszerű, hívószámos rendszert vezetünk be. Amikor az ügyfél megérkezik, sorszámot vált magának, majd kényelmesen helyet foglal és várja, amíg a hangjelzővel is ellátott kijelzőn megjelenik az ő sorszáma. Minden ablaknál valamennyi szolgáltatás elérhető lesz majd, így a lehető leghamarabb intézhetik ügyeiket a lakosok. Az, hogy mennyire hosszan kell várakozniuk, nem függ attól, hogy éppen melyik sorba álltak, ugyanis az érkezés sorrendjében hívják majd őket a szabad ügyintézőkhöz – avatott be a részletekbe Kálmánné Csarnai Mária. Hozzátette: csupán a helyigényesebb csomagfeladás és a nagyobb diszkréciót igénylő pénzügyi szolgáltatások zajlanak majd külön ablakoknál. A mostani, elöregedett bútorok helyett szebbeket, korszerűbbeket helyeznek el az ügyféltérben.

A korszerűsített postahivatalt december 2-án reggel 8.00 órakor nyitják meg az ügyfelek előtt. Addig a csomagfelvétel és egyéb postai szolgáltatások helyszíne a Lehel utca felől, az udvaron keresztül közelíthető meg. Itt négy felvételi ablakot alakítottak ki. Változatlanul a Szabadság utcai bejáraton lehet viszont bemenni a postaboltba, ahol a hírlapárusítás is történik.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Szarvasi Polgármesteri Hivatal (Fotó: Babák Zoltán) Szarvasi Polgármesteri Hivatal (Fotó: Babák Zoltán)

Hirdetmény a téli rezsicsökkentési támogatásról

Közérdekű közlemények

Balázs Heni és Polák Ferenc a Macska a forró háztetőn olvasópróbáján (Fotó: Babák Zoltán) Balázs Heni és Polák Ferenc a Macska a forró háztetőn olvasópróbáján (Fotó: Babák Zoltán)

Polák Ferenc karakterszerepben is jól érzi magát

Cervinus Teátrum

Szenes János és Lázár Zsolt esperes (Fotó: Tatai László) Szenes János és Lázár Zsolt esperes (Fotó: Tatai László)

Hó, hideg és fagyos szél

Hírek

Kalán Gergely a labdával (Fotó: Babák Zoltán) Kalán Gergely a labdával (Fotó: Babák Zoltán)

Két jó csapat találkozóján a döntőben maradtak alul U-11-eseink

Hírek

Hirdetés

Hirdetés

Archívum

2013. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Connect
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!