Connect with us

Hírek

Ügyfélbarát postát alakítanak ki Szarvason

Belső átalakítási munkálatok zajlanak ezekben a hetekben a szarvasi postán. Ez némi kényelmetlenséggel jár: a hátsó udvarban, esetenként hosszabb sorban állással fizethetjük be csekkjeinket, illetve adhatjuk fel küldeményeinket. Cserébe azonban decembertől korszerű, ügyfélbarát postahivatal vár majd bennünket.

Kálmánné Csarnai Máriától, a szarvasi posta vezetőjétől megtudtuk, hogy a november végéig tartó munkálatok során nyitott pultos rendszert alakítanak ki. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy leszerelik az ügyfeleket az ügyintézőktől elválasztó üvegfalakat.

– A békéscsabai postához hasonlóan itt is korszerű, hívószámos rendszert vezetünk be. Amikor az ügyfél megérkezik, sorszámot vált magának, majd kényelmesen helyet foglal és várja, amíg a hangjelzővel is ellátott kijelzőn megjelenik az ő sorszáma. Minden ablaknál valamennyi szolgáltatás elérhető lesz majd, így a lehető leghamarabb intézhetik ügyeiket a lakosok. Az, hogy mennyire hosszan kell várakozniuk, nem függ attól, hogy éppen melyik sorba álltak, ugyanis az érkezés sorrendjében hívják majd őket a szabad ügyintézőkhöz – avatott be a részletekbe Kálmánné Csarnai Mária. Hozzátette: csupán a helyigényesebb csomagfeladás és a nagyobb diszkréciót igénylő pénzügyi szolgáltatások zajlanak majd külön ablakoknál. A mostani, elöregedett bútorok helyett szebbeket, korszerűbbeket helyeznek el az ügyféltérben.

A korszerűsített postahivatalt december 2-án reggel 8.00 órakor nyitják meg az ügyfelek előtt. Addig a csomagfelvétel és egyéb postai szolgáltatások helyszíne a Lehel utca felől, az udvaron keresztül közelíthető meg. Itt négy felvételi ablakot alakítottak ki. Változatlanul a Szabadság utcai bejáraton lehet viszont bemenni a postaboltba, ahol a hírlapárusítás is történik.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Urbán Ildikó (Fotó: Hegedűs Éva) Urbán Ildikó (Fotó: Hegedűs Éva)

Ötezer szelet tortával készül a Magyar Ízek Utcájába a szarvasi cukrászmester

Szarvas

Koltai Róbert lovagias ügye

Szarvas

Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Aszfalt helyett térkőburkolat lakossági hozzájárulásból

Szarvas

Oscar sikere Szarvason

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2013. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Connect