Connect with us

Békésszentandrás

Épülnek az útalapok Békésszentandráson

Épülnek az útalapok Békésszentandráson

Békésszentandráson folytatódnak az útfelújítások és útalap-építések. Sinka Imre polgármestertől megtudtuk, hogy a Darabos, a Jókai és az István király utca után most a Szent Erzsébet utcában (a Szent László utca és a játszótér közötti szakaszon) építenek útalapot. Még az idén a Madár utcában is szeretnék elvégezni ugyanezt a munkát.

Felújítják a gondalaposi üdülősor Stefánia utca felőli bevezető szakaszát (felvételeink itt készültek). A beruházás az üdülőtulajdonosok anyagi hozzájárulásával valósul meg. Az utat bitumenes törmelékkel szórják fel, majd úthengerrel eligazítják. A közelmúltban kikátyúzták az Arborétumi üdülősort.

A polgármester elmondta: további terveik között szerepel a Dunai és a Toldi utca kritikus szakaszainak javítása. Folytatódik a járdaprogram is: a bölcsőde, óvoda és az iskola környékén már több száz méteren kicserélték a rossz járdalapokat. A napokban a kerékpárútnak az élelmiszer-áruház és a Csokonai utca közötti szakaszán végeznek javításokat. Lezárult a piactér térkövezése, a padok egy részét is kihelyezték már, így az árusok visszaköltözhettek.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: kajakkenusport.hu Fotó: kajakkenusport.hu

100% magyar, 10% szarvasi: Bemutatkozott a vb-re készülő magyar válogatott

Békésszentandrás

Fedett színpad a tizenharmadikra

Békésszentandrás

Tábor az összefogás és kézművesség jegyében

Békésszentandrás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

24 óra, 24 játékos, 114 snellparti

Békésszentandrás

Hirdetés

Archívum

2013. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Connect