Csatlakozz hozzánk

Feliratkozás

Békésszentandrás

Munkát, megélhetést, biztonságot – Samu Tamás Gergő a Jobbik jelöltje

Gajdos Attila és Samu Tamás Gergő

A Jobbik megyei elnökét, megyei közgyűlési képviselőt indítja a párt Békés megye 2. választókerületében – jelentették be vasárnap sajtótájékoztató és lakossági fórumok keretében Szarvason, Mezőberényben, illetve Békésen. Samu Tamás Gergő politológus végzettségű, jelenleg közgazdaságtant tanul, és egy éven át volt már országgyűlési képviselő.

Azokat kívánjuk képviselni, akik mind a Fidesz, mind pedig az MSZP kormányaiban csalódtak – mondta el a jelölt, aki szerint országos és területi szinten is a munkahelyteremtés a legfontosabb célja a Jobbiknak. Samu Tamás Gergő szerint a munkahelyteremtést a térségben elsősorban a mezőgazdaságban, és az arra épülő feldolgozóiparban kell kezdeni. Külön kiemelte, hogy meg kell állítani a fiatalok külföldre vándorlását, és ezt munkahelyek teremtése mellett a Jobbik bérlakás-építési programjával lehet előmozdítani.

A fórumokon részt vett Kovács Béla, a Jobbik európai parlamenti képviselője is, aki tájékoztatta az érdeklődőket eddig végzett munkájáról, valamint ez Európai Parlamentben (EP) szerzett tapasztalatairól. Elmondta, hogy az uniós politikusok egyre inkább elismerik a jobbikos képviselők szakmai felkészültségét. Kovács Béla, aki az EP és az orosz törvényhozás közös energetikai munkacsoportjának a társelnöke, elmondta még, hogy magyar munkahelyek teremtéséhez a keleti piacok újranyitására van szükség Oroszországban, valamint a közép-ázsiai államokban.

Fotó: Tatai László

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kiemelt

Szarvasi Polgármesteri Hivatal (Fotó: Babák Zoltán) Szarvasi Polgármesteri Hivatal (Fotó: Babák Zoltán)

Hirdetmény a téli rezsicsökkentési támogatásról

Közérdekű közlemények

Balázs Heni és Polák Ferenc a Macska a forró háztetőn olvasópróbáján (Fotó: Babák Zoltán) Balázs Heni és Polák Ferenc a Macska a forró háztetőn olvasópróbáján (Fotó: Babák Zoltán)

Polák Ferenc karakterszerepben is jól érzi magát

Cervinus Teátrum

Szenes János és Lázár Zsolt esperes (Fotó: Tatai László) Szenes János és Lázár Zsolt esperes (Fotó: Tatai László)

Hó, hideg és fagyos szél

Hírek

Kalán Gergely a labdával (Fotó: Babák Zoltán) Kalán Gergely a labdával (Fotó: Babák Zoltán)

Két jó csapat találkozóján a döntőben maradtak alul U-11-eseink

Hírek

Hirdetés

Hirdetés

Archívum

2013. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Connect
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!