Connect with us

Békésszentandrás

Munkát, megélhetést, biztonságot – Samu Tamás Gergő a Jobbik jelöltje

Gajdos Attila és Samu Tamás Gergő

A Jobbik megyei elnökét, megyei közgyűlési képviselőt indítja a párt Békés megye 2. választókerületében – jelentették be vasárnap sajtótájékoztató és lakossági fórumok keretében Szarvason, Mezőberényben, illetve Békésen. Samu Tamás Gergő politológus végzettségű, jelenleg közgazdaságtant tanul, és egy éven át volt már országgyűlési képviselő.

Azokat kívánjuk képviselni, akik mind a Fidesz, mind pedig az MSZP kormányaiban csalódtak – mondta el a jelölt, aki szerint országos és területi szinten is a munkahelyteremtés a legfontosabb célja a Jobbiknak. Samu Tamás Gergő szerint a munkahelyteremtést a térségben elsősorban a mezőgazdaságban, és az arra épülő feldolgozóiparban kell kezdeni. Külön kiemelte, hogy meg kell állítani a fiatalok külföldre vándorlását, és ezt munkahelyek teremtése mellett a Jobbik bérlakás-építési programjával lehet előmozdítani.

A fórumokon részt vett Kovács Béla, a Jobbik európai parlamenti képviselője is, aki tájékoztatta az érdeklődőket eddig végzett munkájáról, valamint ez Európai Parlamentben (EP) szerzett tapasztalatairól. Elmondta, hogy az uniós politikusok egyre inkább elismerik a jobbikos képviselők szakmai felkészültségét. Kovács Béla, aki az EP és az orosz törvényhozás közös energetikai munkacsoportjának a társelnöke, elmondta még, hogy magyar munkahelyek teremtéséhez a keleti piacok újranyitására van szükség Oroszországban, valamint a közép-ázsiai államokban.

Fotó: Tatai László

Kiemelt

Urbán Ildikó (Fotó: Hegedűs Éva) Urbán Ildikó (Fotó: Hegedűs Éva)

Ötezer szelet tortával készül a Magyar Ízek Utcájába a szarvasi cukrászmester

Szarvas

Koltai Róbert lovagias ügye

Szarvas

Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Aszfalt helyett térkőburkolat lakossági hozzájárulásból

Szarvas

Oscar sikere Szarvason

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2013. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Connect