Connect with us

Hírek

Karácsony Svájcban

Tóth Judit képes útibeszámolóját tekinthették meg az érdeklődők kedden a Városi Könyvtár olvasótermében. Szerencsére az ifjú hölgy mindig tart magánál fényképezőgépet és használja is azt. Legutóbb indiai kalandjairól tartott egy igazán színes élménybeszámolót, kedden pedig Svájcról, ahonnan két napja érkezett haza, és ahonnan már a karácsonyi készülődés képeit hozta magával.

Ahogy India is, Svájc is más világ. Kihez ez, kihez az áll közelebb, de az biztos, hogy a skála két végén elhelyezkedő két országról van szó. Abban csak reménykedni tudunk, hogy inkább Svájchoz közeledünk.

Tóth Judit korábban két évet töltött az alpesi országban, ahová nyelvtanulási céllal érkezett. Egy flamand-osztrák családnál au pairkedett. Azóta is többször járt ott, de még mindig úgy érzi, hogy van még látnivaló. Ahogy mondta, egy élet is kevés lenne, hogy mindent megnézzen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Dr. Verő Tamás: Élünk, túlélünk, emlékezünk és kutatjuk a múltat

Szarvas

Benkás röpsuli nyáron is

Oktatás

Lengyel-palota Lengyel-palota

Polgármesteri felhívás szarvasi vállalkozások és magánszemélyek felé

Szarvas

Szemerédi Bernadett és Korcsmáros György (Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia) Szemerédi Bernadett és Korcsmáros György (Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia)

Színház a színházban

Cervinus Teátrum

Hirdetés

Archívum

2013. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect