in , ,

A székelyesek is megkezdték a búcsúzkodást

182 végzős diák lépett be szombaton a nagybetűs ÉLET előszobájába, amikor a Székely Mihály Szakképző Intézet végzősei tartották szalagavató gálájukat. A kilenc osztálynyi diák hozzátatozói és barátai megtöltötték az Alkotmány utcai sportcsarnokot, hogy szemtanúi legyenek a diákévek utolsó bolondozásának.

Az osztályok bevonulása után Kohut Andrásné, a Székely vezetője köszöntötte a végzősöket, majd ellátta őket útravaló tanácsokkal. A szalagtűzések előtt egy szabómester fia, szakmáját tekintve építőipari, kereskedelmi és vendéglátóipari szakember, foglalkozását tekintve Szarvas város polgármestere, Babák Mihály köszöntötte a diákokat és a széksorokban helyet foglaló hozzátartozókat.

– Hajrá fiatalok, hajrá kedves székelyesek, mindannyian nagyon bízunk bennetek. Adja a Jóisten, hogy minden elképzeléseteket siker kísérje – tette a tarisznyájukba a szabómester fia.

A szalagtűzések előtt az alsóbb évfolyamok diákjainak rövid műsorát láthatták a vendégek, majd azt követően, a nyitó és a záró keringők között az osztályok vidám bolondozását.

A műsort a közös dal, a Republic Erdő közepén című száma zárta.

A képgaléria hamarosan kiegészül.

Vélemény, hozzászólás?

Eredményes évet zár a Körös-Maros Nemzeti Park

A piros mamusztól a sós szaloncukorig – ünnepvárás a csabacsűdi idősek otthonában