Connect with us

Hírek

Indián nyár az Ótemplomban: Kovács Kati énekelt a szarvasi közönségnek

Kovács Kati az Ótemplomban

1965-ben megnyerte az akkori “Csillag születik” című vetélkedőt, igaz, akkor még “Ki mit tud?” néven futott, majd egy évre rá az X-faktort, leánykori nevén a Táncdalfesztivált. A kortalan Kovács Katiról van szó, aki a közelmúltban az Evangélikus Ótemplomban énekelte örökzöld slágereit a 350-400 főnyi közönségnek, akik a hideg ellenére eljöttek meghallgatni pl. az Indián nyár című slágerét.

Sorba jöttek az ismert dalok, amiket a közönség folyamatosan vele énekelt. Úgy szeretném meghálálni, Most kéne abbahagyni, Ave Maria, White Christmas, csupa ismert sláger, amiket annak ellenére, hogy a templomban nagyon hideg volt, és a hangját nagyon féltette, élőben énekelt el Kovács Kati.

Egy Evangélikus Ótemplomban rendezett koncert elképzelhetetlen mostanában a Luther’s Roses nélkül. Így volt ez most is. Az evangélikusok kórusa Balázs Fecó után ismét lehetőséget kapott egy újabb magyar popikonnal együtt egy színpadon, jelen esetben egy oltár előtt énekelni.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Korbely István, Győri Erzsébet (Zsada) és Gaál Roland Korbely István, Győri Erzsébet (Zsada) és Gaál Roland

Zsada, a szeretni való róka

Hírek

Szent Patrik-nap – Mini Írország a Gyakorlóban

Hírek

Nagy István agrárminiszter és Erdélyi István (Fotó: Pelsőczy Csaba) Nagy István agrárminiszter és Erdélyi István (Fotó: Pelsőczy Csaba)

Magas állami kitüntetést vehetett át Erdélyi István

Gazdaság

23 csapat a röplabdások Március 15. Kupáján

Hírek

Hirdetés

Archívum

2013. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect