Connect with us

Hírek

Itt a karácsony

Babák Mihály és Seidl Ambrus

Vasárnap meggyújtották a negyedik gyertyát is a város közös adventi koszorúján. Ezúttal nem a Szent Klára római katolikus templom sarkán felállított jászol előtt került sor az eseményre, hanem bent a templomban. Rubold Ödön, a Cervinus Teátrum művészének verse és Seidl Ambrus, a Szent Klára római katolikus templom plébánosának köszöntője után Babák Mihály, Szarvas polgármestere segített az atyának meggyújtani a negyedik gyertyát.

Az ünnepi alkalmon a Chován Kálmán Művészeti Alapiskola harmonikásai szolgáltak. Iváncsó József vezetésével a Jingle Bell Rock, a Holly Jolly Christmas, az A kis Jézus megszületett és a Rudolph the red nosed reindeer című karácsonyi dalokat adták elő.

Polgármesterünk ezúttal egy apró karácsonyi ajándékkal készült a szarvasiaknak. A kijáratnál kétféle szarvasi képeslapot ajándékozott a távozóknak, akik többsége a Zenepavilonhoz ment, ahol a harmonikások a Jingle Bell Rock és a Holly Jolly Christmas című dalokat még egyszer előadták.

Ég a negyedik gyertya. Itt a karácsony. Minden olvasónknak boldog karácsonyt kívánnak a newjság munkatársai, Lipták Judit és Babák Zoltán.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia

Drótos Jankó ismét meghódította a közönséget

Cervinus Teátrum

Regős Mátyás és Pálinkás Tamás (Fotó: Hegedűs Éva) Regős Mátyás és Pálinkás Tamás (Fotó: Hegedűs Éva)

Körvonalazódik az ellenzéki összefogás Szarvason

Politika

Feláldozzák a Körös Party Rockonokat

Koncert

Virágzó fejszék

Cervinus Teátrum

Hirdetés

Archívum

2013. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect