Connect with us

Békésszentandrás

Bizonyítványt osztott a Jobbik

Gajdos Attila és Samu Tamás Gergő

Nyúlik a városrehab, mint a rétestészta, mondta Gajdos Attila a Jobbik idei első sajtótájékoztatóján. Több tekintetben is botrányos, ahogy a munkák folynak. A szarvasiaknak sok kellemetlenségbe, a városnak sok-sok millióba kerül, az ott üzletet fenntartóknak, dolgozóknak pedig káruk is származik belőle. Felhívta Babák Mihály polgármester figyelmét arra, hogy ha kötbérezésre kerül sor, abból, ha csak jelképesen is, de kártalanítsák a Kossuth utca üzlettulajdonosait, dolgozóit. Felhívására meg is érkezett a válasz dr. Melis Jánostől, amiben Szarvas város jegyzője biztosítja a jobbikos képviselőt, hogy megvizsgálják egy jelképes kártalanítás lehetőségét, ami a kötbér mértékének is a függvénye.

Samu Tamás Gergő szomorúan vette tudomásul, hogy a Parlamentben Dankó Béla mindössze két és fél percig képviselte a körzetet. Akkor a belvízzel és az aszálykárokkal kapcsolatban szólalt fel, ami fontos téma, de Samu Tamás Gergő úgy gondolja, hogy ennek a körzetnek ezernyi más problémája van. Samu Tamás Gergő kéri, hogy a szavazőfülkében vegyék figyelembe ezt, mint ahogy azt is, hogy a három évnyi parlamenti képviselősködése alatt összesen három önálló indítványa és tizenhat felszólalása volt.

Mint az tudott, Domokos László ÁSZ elnökké történt kinevezése után időközi választásokat tartottak körzetünkben 2010 októberében. Akkor a leadott voksok több mint 60%-át Dankó Béla kapta. A választáson indult az akkor már országgyűlési képviselő, Samu Tamás Gergő is, aki a Jobbik listás helyét cserélte volna egyénire. Ő a szavazatok 16 százalékát kapta. Indult még Földesi Zoltán (MSZP) és Fonád Zoltán (LMP), akik 16 és 6 százalék körüli szavazati arányt értek el. Samu Tamás Gergő készül a visszavágóra.

A parlamenti felszólalóverseny másik helyi indulójáról nem esett szó.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Pentaller Attila (Fotó: Hegedűs Éva) Pentaller Attila (Fotó: Hegedűs Éva)

Az ökumenikus imahétben benne rejlik a közösségépítés ígérete

Szarvas

Körös-Maros Nemzeti Park – turisztikai ügyintéző

Állás

Körös–Maros Nemzeti Park – büfé eladó

Állás

A kultúra kötelez

Oktatás

Hirdetés

Archívum

2014. január
h k s c p s v
« dec   feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect