Connect with us

Hírek

Vezetnek a szarvasi jelöltek az Év embere szavazáson

Dr. Kovács Béla, Krasznai-Kis Eszter, Precskó Zsolt

A Békés Megyei Hírlap és a beol.hu immár hetedik alkalommal hirdette meg az Év embere versenyt. Az elmúlt esztendőben 49 alkalommal mutatták be egy-egy interjú keretében a Hét embereit. A jelöltek között ezúttal csupán három szarvasi van, ez azonban nem zárja ki azt, hogy a tavalyihoz hasonlóan ismét a mi városunk szülöttei foglalják el a dobogó mindhárom fokát.

Az optimizmusra okot ad, hogy a beol.hu internetes szavazásán jelenleg éppen a három szarvasi jelölt vezet, eddig ők kapták a legtöbb voksot. Érdemes tehát aktivizálni magunkat, s erősíteni városunk jeles egyéniségeinek esélyeit.

A jelöltek között van dr. Kovács Béla háziorvos, aki immár 43 esztendeje gyógyítja ugyanabban a körzetben a betegeket. Munkásságát tavaly „Közegészségügyért díjjal is elismerte a szarvasi önkormányzat.

Szintén voksolhatunk Krasznai-Kis Eszterre, aki a Nemzetközi Gyorsíró és Gépíró Szervezet világbajnokságán ezüstérmet szerzett, öregbítve ezzel városunk hírnevét.

A harmadik jelölt Precskó Zsolt, akit tavaly egy internetes szavazás eredményeként Magyarország legsármosabb pincérének választottak. Nyereményét egy súlyosan beteg kislánynak és családjának ajánlotta fel.

Szavazni idén is kétféle módon lehet. Egyrészt postai úton, a Békés Megyei Hírlapból kivágott szelvény beküldésével, másrészt a beol.hu internetes oldalon. A két szavazást egyesítik, azaz az újságkivágások végeredményének helyezési számához hozzáadják az internetes szavazás eredményének helyezési számát, s akihez a legkisebb érték tartozik, az lesz az Év embere Békés megyében. Egyenlőség esetén a Békés Megyei Hírlapból kivágott szelvények helyezési száma dönt. Szavazni január 31-éig lehet.

Emlékeztetőül: a hatból eddig három alkalommal került ki Szarvasról az Év embere. Lázár Zsolt evangélikus lelkész, dr. Melis János jegyző és dr. Bakos János tudományos kutató egyaránt megkapta már ezt a megtisztelő címet.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Pentaller Attila (Fotó: Hegedűs Éva) Pentaller Attila (Fotó: Hegedűs Éva)

Az ökumenikus imahétben benne rejlik a közösségépítés ígérete

Szarvas

Körös-Maros Nemzeti Park – turisztikai ügyintéző

Állás

Körös–Maros Nemzeti Park – büfé eladó

Állás

A kultúra kötelez

Oktatás

Hirdetés

Archívum

2014. január
h k s c p s v
« dec   feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect