Connect with us

Hírek

Székelyes kereskedő tanuló sikere a Díszcsomagolási versenyen

Dósai Dorina

A szarvasi Székely Szakképző Iskola ebben a tanévben is indította tanulóit a gyulai Göndöcs Benedek Országos Gasztronómiai Emlékversenyen díszcsomagolás kategóriájában. A VI. Gyulai Méz és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál keretén belül megrendezett verseny jó lehetőséget biztosított a diákjaink részére, hogy megmutathassák szakmai tudásukat, szakmaszeretetüket, kreativitásukat.

Dósai Dorina 2/14. E osztályos kereskedő tanuló versenymunkáját 2. helyre rangsorolta és ezüstéremmel díjazta a szakmai zsűri. Dorina remek érzékkel párosította a természetes alapanyagokat a míves díszítő elemekkel. Fontos volt az is, hogy a különleges csomagolási technikákat minél változatosabb formájú termékeken mutassa be. A mezőny évről-évre bővül. Ebben az évben 23 csapat igyekezett eleget tenni a verseny kiírásnak.

Gratulálunk Dorinának a versenyen elért kiemelkedő eredményhez! Továbbá nagyon köszönjük Czerjak Ilona tanárnőnek a felkészítő munkáját, valamint a Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány támogatását, a változatos alapanyagok biztosítását.

Bakulya Anna

Dósai Dorina

Dósai Dorina

Kiemelt

Huszonkettedszer éledtek újra az aratási hagyományok Ezüstszőlőben

Szarvas

Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia

Örömzene, örömtánc

Cervinus Teátrum

Dósa Zsuzsa Dósa Zsuzsa

Harminc éve a pályán

Cervinus Teátrum

Holle anyó, kis záporral

Cervinus Teátrum

Hirdetés

Archívum

2014. január
h k s c p s v
« dec   feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect