Connect with us

Hírek

Esküvőszervezők: visszahoznák az 1920-as évek polgári eleganciáját

Bobvos Nanetta és Gyulai Csilla

Két fiatal hölgy, Gyulai Csilla és Bobvos Nanetta nemrég gondolt egy merészet. Új vállalkozást indítottak: esküvőszervezéssel foglalkoznak. Cégük, a Wish-you Körösparti Esküvő- és Rendezvényszervező Kft. szombaton, a Szlovák Általános Iskolában megrendezett „Esküvő kiállításon” megmutatta, hogyan lehet igazán széppé tenni egy ifjú pár életének nagy napját.

– Szeretnénk visszahozni az 1920-30-as évek polgári stílusát. A dekoráció, a smink és a gyönyörű csipkék egyaránt nagyon fontos kellékei egy esküvőnek – mondta Bobvos Nanetta.

A rendezvény látogatói több mint tíz szarvasi és környékbeli kiállító termékeit csodálhatták meg. Gyönyörű terítékek, asztaldíszek, emeletes torták és természetesen esküvői ruhák sorakoztak az iskola aulájában. Az érdeklődők a frizura- és sminkkészítés titkaiba is bepillanthattak, s láthattak egy esküvői ceremóniát, amelyben természetesen a vőfély is fontos szerephez jutott. Nagy sikert aratott a délutáni menyecskeruha-bemutató is, amelyet mintegy 60-80-an néztek meg.

Gyulai Csilla és Bobvos Nanetta úgy nyilatkozott: bíznak abban, hogy Szarvas térségében is van fizetőképes kereslet az általuk kínált egyedi, magas színvonalú szolgáltatásra.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Csanádi László, Gombár Györgyné és Kovács Mátyás (Fotó: Hegedűs Éva) Csanádi László, Gombár Györgyné és Kovács Mátyás (Fotó: Hegedűs Éva)

A testületi ülés döntéseit véleményezte a NACSE

Politika

Fotó: Keller Dávid Fotó: Keller Dávid

Végleg Újkígyósra került a Csery-kupa serlege

Sport

Fotó: gallicoop.hu Fotó: gallicoop.hu

Kezdjük pulykahússal a napot!

Gazdaság

A képek Szarvasi FC-Békéscsaba 1912 Előre mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán) A képek Szarvasi FC-Békéscsaba 1912 Előre mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán)

Csabai sikerrel zárult az U9-esek Szarvas Kupája

Sport

Hirdetés

Archívum

2014. január
h k s c p s v
« dec   feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect