in , , ,

MSZP: Megfejtették a bohóc titkát

Rejtő József és Földesi Zoltán

Vágják a centit az MSZP irodájában. Az iroda a városrehab kapcsán a Lengyel-palotából a Kossuth utcai Civil Házba költözött, ami így már nem 100%-ig civil.

Már csak 57 nap a választásokig, derült ki, miután Rejtő József az Összefogás 2014 választási szövetség jelöltje és kampányfőnöke, Földesi Zoltán levágott egy újabb darabot a szabászati kellékből. A jelképes startpisztoly 13 ezer önkéntes jelenlétében dördült el a közelmúltban, akik az összefogásnak segédkeznek a remélt kormányváltás végrehajtásában.

Miről döntünk 2014. április 6-án? Földesi Zoltán szerint ezen a napon arról döntünk, hogy Európához zárkózunk fel, vagy Ázsiához közelítünk, demokrácia lesz, vagy marad az autokrácia, köztársaság lesz vagy marad az egyszemélyes irányítás, esélyegyenlőség és szolidaritás, vagy a Lázár János féle “mindenki annyit ér, amennyije van” elv érvényesül, ellenőrzött parlamenti demokrácia lesz, vagy a maffiaállam marad.

A KLIK hatalmas adósságot halmozott fel, az egészségügy romokban hever, levegőlapátoló cégeket csináltak az önkormányzatokból. A még dolgozni bírókat és akarókat elküldik nyugdíjba, kivéve az alkotmánybírákat, akik akár 100 éves korukig maradhatnak hivatalukban, néhány lex típusút, ill. a 67 éves polgármestereket. Vajon kire gondolhatott az MSZP-s kampányfőnök?

Földesi Zoltán becsületes volt. Nem akart szó nélkül elmenni Simon Gábor 240 milliója mellett sem, de arra kérte a választókat, ne általánosítsanak, nem ilyenek a szocialisták jelöltjei.

Míg Földesi Zoltán azt vette számba, hogy mi szól a kormányváltás mellett, addig Rejtő József azt mutatta be, mit tudnak kínálni győzelmükért cserébe. Ismertette az MSZP öt pillérre helyezett programját, ami a gyerekekről, oktatásról, a nők és a munkavállalók helyzetéről, a kis- és a középvállalkozások működési környezetének javításáról, valamint a nyugdíjasokról szólt. Hatalomra jutásuk esetén visszaállítanák a rokkantnyugdíjat is, ami ha valaki pl. balesetből kifolyólag veszíti el munkaképességét, akkor mindössze 38 ezer forint.

Több esetben elismerte, hogy a jelenlegi kormány jó úton jár, de amit eddig tettek, az kevés. Kemény kampányra készülnek. Fel kell piszkálni a tömegeket, hogy menjenek szavazni, mert csak akkor van esély a kormányváltásra. Az ellenfél részéről már ízelítőt kaphattak, mikor megjelent a bohócos kampányból már ízelítőt kaphattak a bohócos szórólap megjelenésekor. Viszont megfejetették, ki a bohóc a képen. Megfejtés a megfejtőknél.

Búcsúzóul Földesi Zoltán önkormányzati képviselőként elnézést kért a város lakóitól azzal kapcsolatban, amit “városrehabilitáció címén műveltek”. A városvezetést a jószándék vezérelte, de az a bizonyos állatorvosi ló a városrehab minden gödrébe belebotlott, de az is lehet, hogy ott nyugszik valamelyik mélyén. Elköltözni már késő. Legalábbis a városrehab miatt.

Vérüket adták a szentandrásiak

Garázdaság az autóbusz-állomáson