Connect with us

Hírek

Korrekt kampány: Babák Mihály kézfogással várta Ujhelyi Istvánt

Földesi Zoltán, Ujhelyi István és Rejtő József

Váratlan esemény tarkította Ujhelyi István MSZP-s politikusnak, az Országgyűlés alelnökének szarvasi kampányát. Ahogy arról a politikus Facebookján olvasni lehetett, –és ami egy epizódként bekerült a mainstream online sajtóba is “Fidesz-MSZP-kézfogással kezdődött a legkorrektebb kampány” címmel,– a piacon történt aláírás-gyűjtési akciójukból visszatérőben az MSZP iroda előtt Babák Mihály polgármester várta egy kézfogás erejéig. Elismerően nyilatkozott az úriemberi gesztusról, de biztos benne, hogy a kampány során nem sok ilyenben lesz részük.

A piacon beszélgetve azt tapasztalta, hogy az embereknek elegük van a jelenlegi kormányból, abból, hogy az embereknek félniük kell attól, hogy ha más véleményen vannak, mint a hatalom, hogy lenézik a vagyontalanokat, hogy nem teremtenek elegendő munkalehetőséget. Magyarország elvesztette nemzetközi tekintélyét, mondta Ujhelyi István. Az ország vezetése szabadságharcot folytat az EU ellen, miközben uniós pénzekből szépülnek városaink. Ez ellen csak úgy tudnak tenni az emberek, ha elmennek választani. A szocialisták az Összefogás 2014 pártjaival együtt mind a 106 körzetben állítottak jelöltet, akik ha nyernek, a programjuk szerint fognak eljárni. Körzetünkben Rejtő Józsefet kérték fel, hogy vállalja a jelöltséget, legyen ott a Parlamentben a választások után.

Rejtő József szimpatizánsokkal történt beszélgetései során felmerült, miért csak általános dolgokról ejt szót. Ez a stratégia része, mondta a képviselő-jelölt. Ahogy közelednek a választásokhoz, egyre részletekbe menő lesz a kommunikációjuk. Ha kormányra kerülnek, akkor javítani fogják a megélhetés lehetőségeit és az esélyegyenlőséget, visszaállítják az igazságosabb adózást, nagyobb figyelmet fordítanak a képzésekre, hogy “minél több kiművelt fő legyen az országban”, lehetővé teszik a rugalmas nyugdíjba vonulást, az önkormányzati rendszert ismét megtöltenék funkciókkal. Helyi szinten Rejtő József ígéretet tett arra, hogy megépítik az M44-est Tiszaug és Kondoros közötti szakaszát, mert mint mondta, ennek hiánya komoly gátja a fejlődésnek, a tőke ilyen útviszonyok közé nem szeret menni. Tájékoztatóját egy Bibliába illő idézettel zárta: ne csüggedjetek, van lehetőség, próbáljátok ezt az utat velem együtt járni és akkor ennek meg lesz az eredménye.

Földesi Zoltán, Rejtő József kampányának vezetője, zárásul hangsúlyozta, hogy hihetetlen fontos szerepe lesz az áprilisi választásnak, amikor el kell dönteni merre haladjunk, keletre vagy nyugatra.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Bogár Gabi és Noé Zsombor (Fotó: kajakkenusport.hu) Bogár Gabi és Noé Zsombor (Fotó: kajakkenusport.hu)

Bogár Gábor, Dombvári Bence, Bodonyi Dóra már a döntőben, Kuli Pisti a középdöntőben

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Körös-távúszás harmincadszor

Sport

Egygólos vereséggel kezdtük a szezont Gyulán

Sport

Kenyéráldás, városi kitüntetések és tűzijáték államalapításunk ünnepén

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2014. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Kategóriák

Friss

Connect