in ,

Esküvőre kéne menni – immár harmadszor

Fotó: Bakula János

Harmadik alkalommal rendezik meg az Esküvő kiállítást Szarvas legszebb épületének, az Árpád Szállónak a dísztermében. Ottjártunkkor már javában zajlottak a próbák, hogy minden rendben folyjon a hétvégén.

Ahogy azt Povázsai Mihály, a rendezvény szervezője elmondta, egy-két korábbi kiállító kivételével szinte mindenki itt lesz. A hiányzók helyére olyan, ma divatos kiegészítőkkel érkeznek, mint a tűzijáték. Új lakodalmas zenét játszó zenekarok is bemutatkoznak a kiállítás során.

Az újítás elérte a helyszíneket is. Az esküvőt tervezgetőkkel folytatott beszélgetések során egyre többször bukkan fel Szarvas egyik új turisztikai attrakciója, a Zenepavilon, mint esküvői helyszín.

A teljes esküvői-lakodalmi rendezvénysorozatra megoldást kínáló kiállításon bemutatkoznak fotósok, kozmetikusok, pékségek, esküvői ruhakölcsönzők, a korábban említett pirotechnikusok, mézeskalácsosok, dekorálók és terítők, természetesen ékszerészek, de a Katalin II sétahajó is.

A divatbemutatóval lesz együtt lesz pirotechnikai bemutató, „görögtűz” is. Ezt szombaton délután 4-kor, ill. vasárnap délelőtt 11-kor láthatják az érdeklődők. A kiállítás szállásadó partnere a Szarvas Lux Kft.. Azok között a párok, akik a rendezvény ideje alatt foglalnak időpontot, kisorsolásra kerül 1 db wellnesshétvége a cserkeszőlői Aqua-Spa 4*-os szállodában.

Nőnap lévén a hölgy vendégeket egy pohár pezsgővel várja az esemény társrendezője, a Penta Drink Minipol Kft., aki a szarvasi és szentandrási söröktől kezdve a legnagyobb sör-, bor- és italmárkákig tud a látogatók figyelmébe ajánlani az alkalomhoz illő nedűt.

Fotó: Bakula János

Vélemény, hozzászólás?

Back to the future – 3D-s lett a szarvasi mozi

Samu Tamás Gergő szerint felháborító, hogy sem a Fidesznek, sem a baloldalnak nincs programja