in ,

Az MSZP Szarvasi Szervezetének közleménye

K Ö Z L E M É N Y

Magyarország választói döntöttek, és a többség újra bizalmat szavazott a FIDESZ-nek, folytatódik az Orbán-rezsim kormányzása, annak minden eredményével, és kudarcával, jelentősen szűkített demokratikus keretek között, bekebelezve a közmédiát, megfélemlítve, minden más nyilvánosságot. Tudomásul vesszük a választói akaratot, és kíváncsian várjuk tényleg jobb lesz-e az emberek többségének, mert az világosan látható, hogy sokak élete a városunkban, és ebben a mamutra, növesztett választókerület minden településén ma kilátástalan. Sokan reménytelenül keresnek értelmes munkahelyet, és tisztességes bért, amiből el lehet tartani egy családot. A fiatalok elmennek tanulni, és nem jönnek vissza, mert nincs hová, fogyunk, idősödünk, s csak kevesen gazdagodnak, igaz ők látványosan.

A demokratikus ellenzék pártjai az MSZP, Együtt, DK, PM, Liberálisok szövetsége a kampányban tisztességes alternatívát kínált, köszönjük választóink bizalmát, támogatását!

Újra választásokra a május 25-ei Európai Uniós választásokra készülünk, kérjük, segítsék szavazataikkal, hogy az Európai Parlamentben a baloldal szerezzen többséget, ami demokráciát, növekvő jólétet, biztonságot, kiszámíthatóságot, esélyegyenlőséget, perspektívát kínál.

Az MSZP Szarvasi Szervezete

Disznótoroztak a siratói klubban

Április 5-én, szombaton a gyerekek választottak…