in , ,

Egyenrangú ellenfélként, de pont nélkül tértek haza férfi kéziseink

A szombatról nagypéntekre előrehozott találkozóra mindkét csapat csak szűkös kerettel érkezett. Az első játékrészben kissé ráijesztett vendéglátójára a szarvasi csapat, a nehezen bemelegedő hazaiaknak ugyan is nem ízlett a Körös-partiak gyors labdafelhozatala, akik könnyű gólokat lőve kompenzálni tudták fizikális hátrányukat, így csak a félidőre végére sikerült fordítani a rutinosabb, több egykori szarvasi játékossal is felálló mezőhegyesieknek

A második félidő aztán úgy folytatódott ahol az első befejeződött, a vendégek „öltözőben maradásának” köszönhetően az első tíz percet nagyon megnyomták a hazaiak, több pontos átlövéssel magabiztos előnyt alakítottak ki és mellette sikeresen lassították le a szarvasiak támadásait, így a folytatásra már csak az eredmény biztos tartására törekedve megérdemelten tartották otthon mindkét bajnoki pontot.

Tusjak János:

A mérkőzés jelentős részében egyenrangú ellenfelek voltunk, nagy kár a fordulás utáni rövidzárlatért. Biztató, hogy végre átlövésből is eredményesek tudtunk lenni és külön köszönet a Szövetségnek a játékvezetői küldésért, egy vita nélküli sportszerű mérkőzést lehetett játszani.

A szarvasiak következő mérkőzése ismét hazai pályán lesz, ahol szombaton 16.00 órától az egykori válogatott játékos Mohácsi Árpád játékos-edző által irányított Újkígyósi Felföldi István SE látogat az Alkotmány utcai sportcsarnokba.

Mezőhegyesi SE – HC Szarvas 38-30 (17-16)

Mezőhegyes 50 néző

Vezette: Kocsis-Sajti Anikó, Mezei Zoltán

HC Szarvas: Závoda (kapus) – Bagyin, Tót 9, Keller 1, Tusjak 3, Dina 2, Zahorecz 6

Csere: Selymes 9, Domján, Hegedűs

Játékos-edző: Tusjak János

A Mezőhegyes legjobb góllövői: Lovász 12, Pepó 5, Laurinyecz 5

Megnyitották az arborétum parkerdejét

Húsvét egy erdélyi gyermekotthonban