in , , , ,

Jobbikosok az országgyűlési és az uniós választásokról

Először is szeretném megköszönni minden aktivistának, hogy segítette a kampányunkat, és természetesen annak a több mint 10 ezer embernek is köszönöm a támogatását, akik április 6-án rám, illetve a Jobbik listájára szavaztak – kezdte pénteki sajtótájékoztatóját Samu Tamás Gergő, volt országgyűlési képviselőjelölt.

A jobbikos megyei képviselő elmondta, hogy rendkívül jó eredményt értek el mind országos, mind pedig helyi szinten.

– Annak ellenére sikerült kiemelkedő eredményt elérni, hogy a Lungo Drom (a Fidesz cigány szövetségese) – aktivistái a választás napján folyamatosan szállították a szavazókat – mondta Samu Tamás Gergő. Hozzátette: vélhetően a Fidesz és a városvezetés majd irodával jutalmazza a cigány szervezetet a választás napján elvégzett munkáért, hiszen erre már be is jelentkezett a szarvasi illetőségű megyei vezetőjük.

– A Jobbik alapvetései évek óta ismertek az EU-val kapcsolatban, ám ezt többen szándékosan hamisan mutatják be. Az EU nem egyenlő Európával, ráadásul az Unió a Lisszaboni Szerződés óta teljesen rossz irányt követ – szögezte le Gajdos Attila.

Rámutatott: a csatlakozáskor egy másik EU-ba léptünk be, az emberek nem erről szavaztak, azóta bele sem szólhatnak a folyamatokba. A Jobbik a nemzetek Európájában hisz, nem pedig egy szuperállamban, amit sokan szeretnének kialakítani – mondta Gajdos Attila.

A Jobbik önkormányzati képviselője kiemelte: tagságunk ráfizetéses, és egy mérlegre lenne szükség ennek vizsgálatára, erre eddig sosem került sor. Nem bemondásra kéne elhinni, hogy jobb-e nekünk, hanem bizonyítani is kéne – tette hozzá. Gajdos Attila arra is rámutatott, hogy az árak már nyugatiak, ám a bérek maradtak Közép-európaiak.

– Mivel tagok vagyunk, rólunk is döntenek, ott kell lenni az EP-ben, ezért kérjük az emberek támogatását a szavazáskor. Hiszen az országról is csak a parlamentben lehet dönteni – mondta Gajdos Attila.

Vélemény, hozzászólás?

Labdarúgás: 4–2 a Macska-csapat ellen

Csabacsűdi diákok részvétele a „Kerékpáros Iskola Kupa” városi döntőjében