Connect with us

Hírek

Az év legjobb játéka ellenére…

Az NB II-es női kézilabda-bajnokság Délkeleti csoportjában a 19. forduló mérkőzései kerültek terítékre, közte az Orosháza–Szarvas rangadó. A hét kiemelt meccsén az NB I B-s csapatukból megerősített vendéglátók kiváló finissel tartották otthon a két pontot.

Végig rendkívül izgalmas, élvezetes mérkőzés folyt, mindkét fél játékosai beleadtak apait-anyait. Az első félidőben a szarvasiaknál volt stabilan a 4-5 gólos előny, amelyből hármat sikerült megtartaniuk a szünetig. A folytatásban sem tudtak közelebb férkőzni a házigazdák, a 42. percre visszaállt a korábbi legnagyobb különbség (20–25). Az utolsó negyedórára azonban egyre inkább kezdett kidomborodott, hogy a hazaiaknál több bevethető játékos áll a rendelkezésre. Ezzel párhuzamosan a pálya is komoly dőlésszöget vett fel a sporik jóvoltából, akik teljesen egyoldalú, következetlen ítéletekkel borzolták a kedélyeket, szemet hunyva a hazai játékosok esetenként szándékos durvaságainak. A fáradni látszó vendégek ezt már nem bírták el: 29–28-nál volt utoljára náluk az előny, egy 4–0-lás szériával a végén ONKC maga javára fordította a mérkőzést.

Az idény legjobb játékával kirukkoló szarvasiak nem érdemeltek vereséget, jól küzdöttek, de a külső körülményekre nem lehettek felkészülve.

OXXO Energy Orosházi NKC II.–Szarvasi NKK 32–30 (15–18)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Orosháza, 300 néző. V.: Nagy F., Túróczy. Szarvas: Kasik – Ábrahám, Radnóti 3, Zelei 5, Gábor 14, Hajdu 1, Buzási 7. Csere: Juhos, Labát (kapusok), Kondacs, Bagi, Krizsán, Zubor. Edző: Barna Károly. Az Orosháza legjobb góldobói: Kránitz 9, Zvolenszky 7, Tóth 4.

Kiemelt

Fotó: gallicoop.hu Fotó: gallicoop.hu

Kezdjük pulykahússal a napot!

Gazdaság

A képek Szarvasi FC-Békéscsaba 1912 Előre mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán) A képek Szarvasi FC-Békéscsaba 1912 Előre mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán)

Csabai sikerrel zárult az U9-esek Szarvas Kupája

Sport

Szarvasi hallgatónak lenni különleges

Oktatás

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Nyelvében él a nemzet

Oktatás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect