Connect with us

Közérdekű közlemények

Babák Mihály polgármester anyák napi köszöntője

„Anya csak Nő lehet. Ez az ő kiváltsága. Az ő hivatása. A legszebb és legnehezebb. A legnehezebb, hiszen olyan hivatás, amely sosem ad szabadságot, soha nem enged pihenőt, állandó figyelmet, szeretetet, odaadást kér, vár, követel. Ám mégis szép. Mert csak ő ismeri a titkot. Az anyai szív titkát. Hogy miként válik egy új élet önálló emberré.”

Csitáry-Hock Tamás

Május első vasárnapja van, ami az édesanyák ünnepe.

Olyan nap ez, amikor mindannyiunknak van kire gondolnia, van hová elmenni, van kinek köszönetet mondani.

Köszönetet mondani, azért a huszonnégy órás napi gondoskodásért, szeretetért, törődésért, odafigyelésért, mellyel mindig vigyázták és vigyázzák utunkat. Az anyák türelme és szeretete kifogyhatatlan, már akkor a miénk, amikor a világon se vagyunk.

Becsüljük és öleljük meg őket ezen a napon is, mondjuk el, mennyire szeretjük, tiszteljük őket, akik pedig már nincsenek közöttünk, azoknak keressük fel a sírját egy szál virággal, hiszen nélkülük mi sem lennénk azok, akik.

Kívánom minden édesanyának, hogy vegye körbe őket a család, töltsék együtt ezt a napot szeretteikkel, legyen velük ott gyermekük, unokájuk, dédunokájuk mosolya és ölelése is!

Babák Mihály

polgármester

Kiemelt

Fábián Judit és Altmann Roland Fábián Judit és Altmann Roland

Szarvasi győzelem az Év jegyespárja versenyen

Szarvas

Szarvasi ezüst az U13-asoknál

Sport

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect