in , ,

Legázolt minket a Kondoros

A második percben egy jobbról a kapu elé belőtt labdánál a KOTÉ-s Szabó Tamás megelőzte védőjét és a kapu üres felébe lőtte. Ez nem volt jó jel a hátralevő 88 percre tekintve. A jelek nem hazudtak. A Magyar Kupa selejtezőjében a tartalékos csapattal felálló Szarvast legázolta a szarvasi edzővel és szarvasi játékosokkal felálló Kondorosi TE, ráadásul Somogyi Janó kettőt is lőtt. A vendégek a meccs végéig szépen elosztva lőttek még hatot. Időnként mi is eljutottunk a kondorosi kapuig, de csak Valastyán Dániel talált a kapuba a vége előtt 10 perccel. A fiataljaink nagyon megilletődve játszottak. Egy-két cselig minden rendben volt, de a passz már rendszerint találomra ment valahová.

Szarvasi FC – Kondorosi TE 1–7 (0–4)

Szarvasi FC: Kiri Mihály, Zima Dániel, Filyó Tamás, Kovács Sándor, Cziglédszki Pál (46′ Mochnács Tamás), Erős Dávid, Moldván Krisztián (57′ Körmendi Péter), Bogdán Péter, Darida Norbert, Janurik Attila (79′ Enabulele Stanley Esemuede), Lós István

Nem kaptt játéklehetőséget: Valastyán Dániel

Kispad: Rétes Pál vezetőedző, Pribelszki Pál gyúró

Kondorosi TE: Kajári János (46′ Kurilla Viktor), Valentényi Viktor (46′ Hanyecz Henrik), Kasik Pál, Vajgely György, Rafaj Roland, Hanyecz Bence, Somogyi János, Bíró Tamás, Nagy Gergely, Harangozó Krisztián (17′ Filyó Péter), Szabó Tamás (55′ Kajtár István)

Nem kapott játéklehetőséget: Miklya Miklós

Kispad: Somogyi János vezetőedző, Palyusik Gábor gyúró

Vélemény, hozzászólás?

Székelyes diák sikere a Szakma Sztár országos döntőjében

Zöldül a Körös-szögi kistérség