Connect with us

Hírek

Gyalog, uram, ha helikoptered nincs: hétfőtől útlezárások várhatók

Tóth Sándor és Hodálik Pál

Befejeződött a termálnak azon része, ami akadályozta a városrehab folytatását, így április 15-ével visszakapta mindenki a munkaterületet. Elégedetlenek a kivitelezőkkel, sokkal nagyobb létszámmal és ütemben dolgozhatnának.

Fő téri iskola, az Árpád utca és a Bethlen Gábor utca környékén minőségi probléma miatt felbontják a burkolatot és más típusúval rakják újra. Ezért hétfőtől a Bethlen Gábor utcán és az Árpád utcán útlezárásokra lehet számítani. Az Integrál Építő Zrt. illetékeseinek a tájékoztatása szerint ezt három hét alatt el tudják végezni.

Kicsit lassan de megkezdték a munkákat a Deák és a Vajda között is. A kivitelező szeretné az átjárhatóságot biztosítani a munkálatok ideje alatt, maximum az anyagok ki és beszállítása alatt várhatók lezárások.

A Vajdán a Szabadság és a Kossuth között hétfőtől 19-ig, a Kossuth és a Vasút szakaszon május 19-e és 31-e között lesz útlezárás. Párhuzamosan hétfőtől 19-ig a Bolza sétányon is építési munkák folynak majd.

Hétfőtől megkezdődik a Deák-Kossuth csomópont építése. Nem várhatók azonnal lezárás, mert kiegyenlítési munkák, padkázások folynak először. Lezárás 16-21 között várható, amibe beleesik egy hétvége is. A Deák és a Béke között a járdaépítési munkálatok folynak. Az ígéretek szerint a hétvégére elkészülnek, amiben Hodálik Pál nem olyan biztos. Ha ez elkészül, akkor jön a burkolat cseréje, amiről legutóbb volt szó.

A Szabadság utcán a Mitrovszky és az Árpád között víz gerincvezeték felújítása történik. Mikor ennek vége, akkor folytatódik a Szabadság utcai járda lerakása.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: gallicoop.hu Fotó: gallicoop.hu

Kezdjük pulykahússal a napot!

Gazdaság

A képek Szarvasi FC-Békéscsaba 1912 Előre mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán) A képek Szarvasi FC-Békéscsaba 1912 Előre mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán)

Csabai sikerrel zárult az U9-esek Szarvas Kupája

Sport

Szarvasi hallgatónak lenni különleges

Oktatás

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Nyelvében él a nemzet

Oktatás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect