Connect with us

Hírek

Csobognak a csobogók

Ma délután üzembe helyezték a Kossuth utca legújabb attrakcióit, a csobogókat. A munkahelyteremtés vs. csobogók szócsatában elég sokat kaptak már ezek a dizájnelemek és még egészen biztosan fognak is. A formájuk miatt már egyébként is adtak becenevet a minimál stílusú vízköpőknek a környékbeliek.

Az első teszten kiderült, hogy az alájuk épített medence szélcsendre lett méretezve, mert egy lazán fújdogáló szellőtől is csupa víz a környék, ami egy jó meleg nyáron még kellemes is lehet.

Sajnos a gyerekfürösztő bulik azon momentumához is kicsik a medencék, mikor hajnaltájt az újszülött egészségére ivó barátok a szökőkútba ugrálnak. Arra kifejezetten balesetveszélyes. Erre a célra marad a Ceres-kút.

Kihelyezésre került néhány planténeres növény is, de jó hír a talajba ültetett fákhoz ragaszkodóknak, hogy a Kossuth utca északi oldalán már készítik elő a faültetéshez az ágyásokat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fábián Judit és Altmann Roland Fábián Judit és Altmann Roland

Szarvasi győzelem az Év jegyespárja versenyen

Szarvas

Szarvasi ezüst az U13-asoknál

Sport

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect