Connect with us

Békésszentandrás

Pinkeket vert a Hunyadi

Az eredeti kiíráshoz képest késve kezdődött a Hunyadi legutóbbi otthoni mérkőzése. Szükség is volt erre a harminc percnyi időre a hazaiaknak, hogy megbarátkozzon a szemük a vendégek nagyon erős pink színű felsőjével, ill. legyűrjék ösztönös félelmeiket, ugyanis a természetben az ilyen élénk színek mindig arra figyelmeztetnek, hogy viselőjük roppant veszélyes.

A tabella 3. helyén álló elekiek ki is használták a megdöbbenést, és a 8. percben gyorsan vágtak is egyet. Ekkor valószínűleg Pisont András bekiabálhatta a srácoknak, hogy “No para! Humott szemmel játsszatok!”, aminek Borgulya János jóvoltából három perc múlva meg is lett az eredménye, kiegyenlített a Hunyadi. Aztán hatalmas kihagyott helyzetek következtek, ami érthető, ugye. A félidő 1–1-es döntetlennel zárult.

A második félidő 60. percében Rácz Rajmund, a 65-ben Lovas Attila talált a vendégek hálójába, és állította be a 3–1-es végeredményt. Ezzel a győzelemmel a Hunyadi továbbra is a negyedik helyről, 10 pont hátránnyal vezeti az üldöző bolyt, de nagyon nem botolhat, mert 3-4 csapat is három ponton belül liheg a sarkában, ráadásul a szentandrásiak gólkülönbsége is mínuszos.

Békésszentandrási HMSE – Elek LE 3–1 (1–1)

Békésszentandrási HMSE: Lantos Zoltán, Borgulya János, Bobvos Ferenc, Rusz Zoltán (65′ Steigler Ádám), Tasi Norbert (85′ Bagi László), Kiss László, Rácz Rajmund (68′ Kiss Tibor), Rácz Attila, Lovas Attila, Nyemcsok Mihály, Ugrai Sándor. Cserék: Wéber Csaba, Kovács Norbert

Kispad: Pisont András

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Szarvasi ezüst az U13-asoknál

Sport

A Rettegett Iván előtt meghajolt Európa

Békésszentandrás

Bella Rózsa (Fotó: Babák Zoltán) Bella Rózsa (Fotó: Babák Zoltán)

Ünnepségsorozattal adóztak a magyar kultúrának Szentandráson

Békésszentandrás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Húsz éve kutatják Szentandrás helytörténetét

Békésszentandrás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect