Connect with us

Hírek

Közeledik a vizsgaidőszak a Chovánban

Balczó Balázs, Frankó Tamás, Iváncsó József és Poljovka Domicián

Negyedik, egyben utolsó bérletes előadását tartotta a Chován Kálámán Művészeti Alapiskola, ami egyben a vizsgaidőszak közeledtét is jelzi. A műsorban többnyire egyéni produkciókkal léptek fel az iskola növendékei, de néhány csoport, pl. a hegedűegyüttes vagy Iváncsó József legjobb harmonikásai is a közönség elé álltak vagy ültek. A műsorban fellépett Sinka Dominik, a hegedűegyüttes, Péntek Albert, Mester Dóra, Bencze Igor, Cziglédszky Samu, Ábrahám Rella, Péntek Teodóra, Himer Tünde, Lestyán Hanna, Bencze Lili, Bohák Norbert, Mag Marcell, Medvegy Péter, Závogyán Zsófia, Halász Gergely, Kósa Judit, Vas Vendel, Szűcs Attila, Adamik Krisztián, Halász Gergely, Balczó Balázs, Frankó Tamás, Poljovka Domicián.

A műsort Brachna Irán vezette, aki büszkén tájékoztatta a közönséget, hogy a héten milyen fellépésekre, versenyekre mennek a chovános növendékek. A műsorban elsőként fellépő Sinka Dominik Debrecenbe szolfézsdöntőre, a vonósnégyes és a harmonika együttes Gyulára, egy kamarazenekari fesztiválra megy, de a harmonikásoknak még nincs vége a hétnek, mert vasárnap Budapesten is fellépnek az országos harmonikagálán. Ők korábban nívódíjasok lettek az országos versenyen, amivel kivívták a jogot a hétvégi szereplésre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Szarvasi ezüst az U13-asoknál

Sport

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Szarvasi bronz a KESI Kupán

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect