Connect with us

Hírek

Szombaton mindenki a csarnokba!

Szombaton befejeződnek a küzdelmek az NB II-es női kézilabda-bajnokságban. A tabella második helyén álló szarvasi hölgyek a Hódmezővásárhelyen aratott múlt heti győzelmükkel megőrizték esélyüket a bajnoki cím megszerzésére, igaz sorsuk már nem a saját kezükben van!

A lányok a Szeghalom elleni hazai évzárón szeretnék jó hangulatú mérkőzésen, látványos győzelemmel megörvendeztetni, a reményeik szerint minél népesebb publikumot. Hogy mindez mire lesz mindez elég, az csak az élen álló orosháziak Csorvás elleni megmérettetése után derül ki, mindenesetre az ezüstéremre garanciát nyújt.

A találkozó egy jótékonysági akcióról is szól majd. A csapattagok arra kérik a szurkolókat, hogy hozzanak magukkal egy plüssállatot, mert a közelgő gyermeknap alkalmából szeretnék meglepni azokat az óvodákat, ahonnan szivacskézilabdázni járnak gyerekek az egyesületbe. A szombati találkozó 14 órakor kezdődik!

Kiemelt

Fábián Judit és Altmann Roland Fábián Judit és Altmann Roland

Szarvasi győzelem az Év jegyespárja versenyen

Szarvas

Szarvasi ezüst az U13-asoknál

Sport

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect