Connect with us

Hírek

Elszalasztott helyzetek, jó Kiri-mentések

Furár Róbert és Panyik Zoltán

Már a 10. percben megszerezhette volna a vezetést a Szarvasi FC a Füzesgyarmati SK ellen szombaton. A teljes védelmen túl volt már Furár Róbert és Panyik Zoltán, már csak a kapus volt hátra, de a labda kettejük közé szorult, valahogy egyiknek sem esett a lábára. Tít percre rá zavar támadt a vendégek védelmében, a labda Janurik Attila elé került, de mellé lőtte. Egy rövid szöglet után Moldván Krisztián adta be középre a labdát, ahol érkezett Sinka Attila, de mellé bólintott. Szóval voltak helyzeteink, de ha centikkel is, de mellé mentek a lövések.

Janurik KOTE elleni megilletődöttségének most nyoma sem volt. Folyamatosan szállította a labdákat a bal szélen, és adogatta be középre. Sajnos a szerencse nem állt mellénk góllövés terén.

Hozzá kell tenni, hogy a végeredmény Kiri Mihálynak köszönhető. Többször is jól jött ki a kapuból, és tisztázott a kaputól távol, a mezőnyben. Ami máskor leszakítja a játékostársakról a vizet, most nagyon kellett, hogy a kapott gólok száma nulla maradjon a végéig, mert a vendégek többször is sikeresen ugrasztották a csatáraikat.

A Szarvasi FC a tabella 8. helyén várja a következő fordulót.

Szarvasi FC – Füzesgyarmati SK 0–0

Kiri Mihály, Zima Dániel, Furár Róbert, Sinka Attila (75′ Szappanos Kristóf), Panyik Zoltán (72′ Cziglédszki Pál), Filyó Tamás, Kovács Sándor, László Viktor, Janurik Attila, Moldván Krisztián, Darida Norbert. Cserék: Valastyán Dániel, Enabulele Stanley

Kispad: Rétes Pál vezetőedző, Rohony Gábor technikai vezető, Pribelszki Pál gyúró, Klimaj Zoltán

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fábián Judit és Altmann Roland Fábián Judit és Altmann Roland

Szarvasi győzelem az Év jegyespárja versenyen

Szarvas

Szarvasi ezüst az U13-asoknál

Sport

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect