Connect with us

Hírek

Ezüstérmes a női kézilabda-csapat

A Szeghalom szombati legyőzésével megszerezte a második helyet a Dél-keleti csoportban a Szarvasi NKK NB II-es női kézilabda-csapata. Barna Károly együttese nem nyújtott különösebben jó teljesítményt, de a célját elérte, így a lefújást követően kezdődhetett az „ezüstünnep”.

A meccsről röviden annyit, hogy a lelkes sárrétiek esélytelenként alaposan megnehezítették a házigazdák dolgát. A szarvasiak csak az első félidő közepén vették át a vezetést. Ahhoz, hogy biztos győzelmet arassanak, kellett a vendégek tapasztalt edzőjének fegyelmezetlensége is, akit a második félidő elején kiküldtek a teremből. Ezzel saját csapata sorsát is megpecsételte, hiszen automatában közel sem ment olyan jól a tanítványainak. Gábor Eszter vezérletével magabiztossá vált a szarvasi előny, ami csak a végén csökkent, amikor már örömkézilabda zajlott a második sorral a pályán.

Szarvasi NKK–Szeghalmi NKC 27–24 (14–13)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 150 néző. V.: Hovány, Ubornyák. Szarvas: Kasik – Buzási 5, Radnóti 4, Zelei 1, GÁBOR 11, Bagi 1, Kondacs 1. Csere: Juhos (kapus), HAJDU 4, Ábrahám, Farkas, Zubor, Krizsán, Kovács F. Edző: Barna Károly. A Szeghalom legjobb góldobói: Varga 10, Hőgyes 6, Sáfián 5.

A bajnokság végeredménye: 1. Orosháza II. 28 pont, 2. Szarvas 28, 3. Békéscsaba II. 26, 4. Marosmenti NKSE 25, 5. Hódmezővásárhely 24, 6. Csorvás 21, 7. Szeghalom 9, 8. Kistelek 9, 9. Túrkeve 8, 10. KSI 2.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fábián Judit és Altmann Roland Fábián Judit és Altmann Roland

Szarvasi győzelem az Év jegyespárja versenyen

Szarvas

Szarvasi ezüst az U13-asoknál

Sport

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect