in , ,

Ugrai-hármassal küldték a földre az apácaiakat Szentandráson

Silló Norbert a földön, Lovas Attila, Ugrai Sándor integet

A Csanádapácai EFC volt tegnap a vendége a Békésszentandrási Hunyadi Mátyás Sportegyesület megye II-es csapatának. A hazai szurkolól remélték, hogy a tabella utolsó harmadát vezető vendégek nem okoznak fejtörést Pisont András csapatának. A mérkőzés kimenetelébe a két csapaton és a bírókon kívül az időjárás is beleszólhatott volna, mert egy fekete felhőtömeg széle kavargott a pálya felett. A távolban már villámlott is. A korlátok mellett állók közül többen jeget kiáltottak, és nem is kockáztattak nagyot azok, akik erre tették meg a tétjeiket.

Az időjáráshoz igazodva a játékot jégesőfelhő-oszlató kapuralövésekkel kezdték a hazaiak. Aztán fordítottak kilencven fokot a lövések irányán, és elkezdtek vízszintesen kapura lőni, aminek perceken belül meg is lett a következménye, Ugrai lőtt egy hatalmas gólt, ami elment volna bármelyik elsőosztályú bajnokságban, majd ahogy este kollégájától, a fehérítőkrémet reklámozó C. Ronaldótól is láthattuk, levette a mezét és fehér pólóban kiszaladt a korlát előtt álló hölgyek elé. Lehet, hogy leszerződött a Perwollal, és a paktum része volt egy személyes termékbemutató, amit gyorsan meg is ejtett. Túlzott gólörömért mindketten kaptak egy sárgát.

A 15. percben a viharfelhők visszafordultak és a szentandrási kapu felett kezdtek el gyülekezni, mikor rövid időn belül kettőt lőttek a vendégek. Szerencsére ez nem fogta meg a hazaiakat, és eljöttek Nyemcsok Mihály percei. Először egy jobbról beadott szögletből talált fejjel a kapuba, majd egy perc múlva a jobb szélen megszökő Ugrai tett be egy labdát középre. Ahogy jött, úgy Nyemcsok továbbította is a kapuba. Ennél a gólnál a vendégek kapusának, Silló Norbertnek a beadás és a gól között mindössze annyi ideje maradt, hogy csípőre tegye a kezét. Ezzel a hatalmas kapáslövéssel visszavette a Hunyadi a vezetést. Ugrai lőtt még egyet a félidőben, majd ő folytatta a másodikban is, amiben két Lovas-gól közé egy Kiss Tibor féle fért még be, így ezzel a 8–3-as zakóval nyert a Hunyadi.

Lantos Zoltán, Borgulya János, Kovács Norbert, Rusz Zoltán (75′ Bagi László), Kiss László, Tasi Norbert, Lovas Attila, Rácz Rajmund, Rácz Attila, Nyemcsok Mihály, Ugrai Sándor (57′ Kiss Tibor)

Kispad: Pisont András

A felhős képek nem lettek manipulálva a drámai hatás kiemelésének kedvéért.

Vélemény, hozzászólás?

Jól szerepeltek az országos csapat diákolimpia döntőn sakkozóink

EP-választás: majdnem mindenki győzött