Connect with us

Hírek

Viktorral, a Királlyal zárult a gyermeknap Szarvason

Király Viktor

Változatos programokkal várták a gyerekeket a Cervinus Teátrum munkatársai szombaton, a grundon és környékén. A sátorban a Suttyomba zenekarral és táncházzal kezdték a produkciók sorát. A továbbiakban sem a csend volt a jellemző a grundon és a játszótéren. Előbbiben zenés produkciókkal, bohócokkal, kung-fu bemutatóval, zumbával, mesejátékkal kápráztatták el, míg a fák alatt és a parkolóban arcfestéssel, ugrálóvárral, játszóházzal várták a gyerekeket, akik a szokásos népi játék olimpia változatos próbatételein gyűjthették a karkötőket, hogy beváltsák egy kis ajándékra.

A civil szervezetek fagyival, éleladományokkal igyekezek örömet okozni a fiataloknak, a szülők, nagyszülők kedvében pedig Babák Mihály igyekezett járni, aki egynyári virágpalántákat ajándékozott mindenkinek, aki beállt az előtte kígyózó sorba. Polgármesterünk egyébként mindenhol feltűnt a délután folyamán, hol Bagamériként, hol vírágárus srácként segített be itt is, ott is a civileknek.

A programot ezen a napon is egy Viktor zárta. Király Viktor – a sorrend fontos – nagy sikerrel lépet fel a sátor alatti színpadon, de jövőre talán egy teljesen más műfajban mozgó művészben kell gondolkodni sztárvendégnek.

Közben az élet egy elszabadult Törpapa-léggömb kapcsán ötletet adott a jövő évi gyermeknapra egy új ügyességi versenyszámhoz. A sátorlap alól a törpöt egy angry birds-szel próbálta meg levarázsolni a lufik árusa, aki úgy néz ki, garanciát vállalt arra, hogy kibírja Törpapa hazáig. Eközben rengeteg elismerő pillantást váltott ki. A léggömbök egy csomó vicces helyzetbe kerültek, ami egy komplett képriportot is megérne. Talán a Törpapa elment dr. Angry Birs-höz, az urológushoz életkép nyert. Esetleg jövőre szívesen látnánk az ügyességi programok között, mert még felnőttként nézni is nagyon szórakoztató volt.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fábián Judit és Altmann Roland Fábián Judit és Altmann Roland

Szarvasi győzelem az Év jegyespárja versenyen

Szarvas

Szarvasi ezüst az U13-asoknál

Sport

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect