Connect with us

Csabacsűd

Nem állt össze a csapatjáték Csabacsűdön

Kikapott otthonában a Csabacsűd SE a tabellán két hellyel mögöttük álló szeghalmiaktól. A megszokott csabacsűdi támadójáték nem állt össze. Hiányzott a befejezőember, Virág Imre, akinek a helyét mintha üresen is hagyták volna a hazaiak. Úgy hírlett, hogy megsérült Békéscsabán, de aztán kiderült, valami vírus verte le lábról. Azért a végén vállalt harminc percnyi játékot, ami jelentett némi javulást a támadójátékban, de sajnos gólt nem.

Pedig a góllövést a hazaiak kezdték. Az első valamirevaló támadást Kasnyik Dávid vezette, a sarkában a szeghalmi védővel, aki a 16-oson belül más módszert nem látott arra, hogy megállítsa az akciót, nemes egyszerűséggel hátulról fellökte a fiatal csatárt. A büntető Borgulya Tamás értékesítette.

A 30 percben Szilágyi Dániel lőtte felé, viszont 3 perccel később sajnos a mi kapunkban landolt a labda. Távolról inkább öngólnak nézett ki, de a jegyzőkönyv, ill. az ott álló szurkolók szerint vendéglábról került a labda a léc alá.

Továbbra is voltak csabacsűdi helyzetek, volt olyan, hogy centikkel ment csak fölé, de hálóig nem ért el a labda. a kihagyott helyzetek meg szokták bosszulni magukat. Az egyik helyzetnél begurult valahogy a tartaléklabda is. Ha abból rúgtak volna a hazaiak egyet, azt a bíró elvehette volna, mert két labda volt a pályán. Sajnos a szokásos csabacsűdi lendület nem állt össze, viszont a vendégek 5 perccel a vége előtt találtak egy gól, amiből már nem tudtak felállni a zöldmezesek. A végeredmény is 1–2 lett.

Csabacsűd SE–Szeghalmi FC 1–2 (1–1)

Csabacsűd SE: Nagy Zoltán, Sonkoly Lajos, Sovány Pál, Petykó Adrián, Varga Tamás (András Attila 89′), Bakró Géza, Szilágyi Dániel, Borgulya Tamás, Szilágyi Balázs (Sajben Gábor 70′), Kasnyik Dávid, Kis Mátyás (Virág Imre 60′)

Kispad: Brlázs István Gábor vezetőedző, Hajdu István gyúró

Góllövő: Borgulya Tamás 28′ ill. Nagy Róbert 33′ és 89′

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Megnyert mérkőzést engedtek el Csabacsűdön

Csabacsűd

Közel huszonnégy millió forintból újult meg a napközis konyha Csabacsűdön

Csabacsűd

Fordított és elvitte a három pontot a Körösladány

Sport

Kiss László a labdával (Fotó: Babák Zoltán) Kiss László a labdával (Fotó: Babák Zoltán)

0–2-ről döntetlenre hozta a Hunyadi a végét Dévaványa ellen

Békésszentandrás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect