in , ,

Fornetti Osztálykirándulás! MEGNYERTÜK! ☺

Április közepén az interneten szörfölve rátaláltunk a Fornetti nyeremény játékára és máris beneveztük az osztályt. Többen megláttuk benne a lehetőséget, hogy meg lehet nyerni akár a fődíjat is: 200.000 ft-t! Ezzel a nyereménnyel eljuthatnánk ősszel Párizsba is, kiegészítve a Comenius program költségvetését.

A játékhoz két hét késéssel csatlakoztunk. A facebook oldalán kellett szavazatokat gyűjtenünk az ismerőseinktől, így hát belefogtunk a toborzásba. A szülők többsége is nagyon sokat segített. Szabadidejüket nem sajnálva ültek a gépek előtt és gyűjtötték számunkra a szavazatokat.

Hat héten keresztül minden nap kértünk 1 PIPÁT az osztály képére. Napról napra egyre többen és többen szavaztak ránk: facebookos ismerősök, barátok, vajdás diákok és tanárok, és a szarvasi fórum tagjaitól is rengeteg segítséget, támogatást kaptunk. Olyanok is csatlakoztak, akiket nem is ismerünk, és mégis velünk izgulták végig a játékot. Voltak szavazóink Nyergesújfaluból, Debrecenből, Egerből, nem beszélve a volt vajdás diákokról, akiket Kati néni kért meg. Sőt még külföldről is támogattak minket új francia barátaink. Megtapasztalhattuk a facebook előnyeit, az összefogás erejét.

A 4. héten mi gyűjtöttük a legtöbb szavazatot, így 4 kg fornetti sütit is nyertünk. (Nagyon finom volt, hamar elfogyott! ) A verseny során voltak izgalmas pillanatok, a 3 hét végén bekerültünk az első három osztály közé, így még nagyobb lendülettel folytattuk a toborzást. Az utolsó két hétben már szinte végig vezettünk és összesen 11268 PIPÁ-t gyűjtöttünk össze, 1241 szavazattal megelőzve a második helyen lévő csapatot, így MEGNYERTÜK a fődíjat!!!

Mindenkinek nagyon köszönjük, aki támogatott minket és szavazott ránk!

Konstantinovics Lili

Vajda Péter Evangélikus Gimnázium 9.J.

Függőben lévő meccsek

Trianonra és a 100 éve kirobbant I. világháborúra emlékeztek az ország közepén