in , ,

SZIE Regatta: a hazai pálya előnyét élvező Tessedik kampusz egysége nyert

A győztes Tessedik kampusz csapata

Harmadik alkalommal rendezték meg a Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar Tessedik kampuszának sárkányhajó versenyét, a SZIE Regattát szombaton, aminek a mottója: a karok összemérik erejüket a vízzel. Már korán reggel hangos volt a főiskola Körös-partja, ahol nyolc csapat legénysége várta, hogy a szpíker utasítására a két sárkányhajó valamelyikébe ülhessen, és megmérkőzhessen a számára kisorsolt ellenféllel.

– A regattára nyolc csapat jött el – mondta dr. Lakatos Vilmos, a Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar megbízott dékánja. – Részt vesz a doktoranduszok csapata, akik az egyetemi vezetéssel kiegészülve alkotnak egy csapatot. Eljött a rektor, a rektorhelyettesek, a gazdasági főigazgató, gyakorlatilag a teljes egyetemi vezetés képviselteti magát ezen a rendezvényen. Ezen kívül, Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, a Gazdasági- és Társadalomtudományi kar, a Gépészmérnöki Kar, tehát mind a három egyetemi kar Gödöllőről, a gödöllői kollégiumok csapata, pedagógiai kar Szavasról, illetve a mi Tessedik kampuszunk nevezett. Egy, úgymond idegen csapat van, a Debreceni Egyetem csapata. Négy pár, négy előfutam van, aztán a helyosztókra kerül sor.

A vidám regattán végül a hazai pálya előnyeit élvező Tessedik kampusz végzett az első helyen a Debreceni Egyetem és a gödöllői kollégiumok előtt. A hangulat fenntartásában a szpíker mellett a SZIE Cheerleaders csapata vállalt még komoly szerepet.

Vélemény, hozzászólás?

Példaértékű összefogás… gyakorlós módra

Pocokinvázió: arat a mezőgazdászok elsőszámú ellensége