in , , ,

Hazai sikerrel zárult a Cziglédszky Sámuel-emléktorna Szentandráson

A legjobb kapus, Kondacs Attila (LSZK), és a torna gólkirálya, Furár Róbert (SZFC) fehérben

– Ez egy 2000 óta tartó sorozat, ami a három csapat, a Szarvasi FC, az LSZK és a szentandrási Hunyadi között zajlik hagyományosan a nyári felkészülési időszak elején, – mondta Hévizi Róbert, a Hunyadi Mátyás Sportegyesület elnöke. Magyarázatként azoknak, akik nem tudják: Cziglédszky Sámuel ennél a három csapatnál edzősködött 1999-ben bekövetkezett haláláig. Előtte tisztelegnek a tornával 2000 óta, immár 15. alkalommal.

– Azért is van ennyire a felkészülési időszak elején, mert jobban beilleszthető ide, amikor az edzők még próbálgatják a játékosokat, így kiváló alkalom ez a szezon indítására, – mondta a Hunyadi elnöke.

Mindig más rendezi, most Szentandráson a sor. A torna körmérkőzéses formában zajlik. Az eddigi 1×45 perc játékidő helyett az idén a rendezők a mérkőzések hosszát 2×25 percben határozták meg. A végén kihirdették a torna legjobb kapusát és játékosát, valamint a gólkirályt. Egyenlő rúgott gól esetén a gólpasszok döntik el az elsőség sorsát, tudtuk meg Hévizi Róberttől.

Eredmények: Szarvasi LSZK–Békésszentandrási Hunyadi MSE 3–5, gólszerzők: Lólé R. 2, Szabó T., ill. Kiss T. 2 (egyet 11-esből), Bobvos I. 2, Nyemcsok. Szarvasi FC–Szarvasi LSZK 8–0, g.: Furár 4, Zima, Sinka, Bogdán G., Szappanos. Békésszentandrási HMSE–Szarvasi FC 2–1, g.: Rácz R., Ugrai (11-esből), ill. Kiri (11-esből).

Végeredmény: 1. Békésszentandrás 4 pont, 2. Szarvasi FC 2, 3. Szarvasi LSZK 0.

Különdíjak. Legjobb kapus: Kondacs Attila (LSZK). Legjobb mezőnyjátékos: Kiss László (Hunyadi). Gólkirály: Furár Róbert (SZFC) 4 találattal.

A sípot szarvasi játékvezetői páros, Korbely Péter és Gyekiczki István fújta.

Vélemény, hozzászólás?

Őrizetben a Szarvason fenyegetőző garázda

Nyaralás előtt nem árt tudni: utólag nem lehet érvényes e-matricát váltani