in , , , ,

Ölvecky András nem a szavak embere

Ölvecky András

A zenéé annál inkább. Benkő Géza pódiumestjein már feltűnt Ölvecky András kivételes előadói képességével, hangjával. Csütörtök este a Vízi Színház színpadán Cseh Tamás dalaiból válogatott „Maradunk itt..” címmel, és gitár kíséret helyett a zongorát választotta hangszeréül Ölvecky András.

Az egyórás előadás Cseh Tamás Kossuth- és Liszt-díjas zeneszerző, énekes, színész hangjával kezdődött felvételről, a 2004-es „A végtelen szavai” című albumról a „Megyek az utcán lefelé” című dalt énekelte. Ezután lépett színpadra a felvidékről érkezett Ölvecky András, aki kedvencei a „Frontátvonulás” című albumról a „Tangó”, az „Antoine és Désiré” című lemezről „Amikor Désiré munkásszálláson lakott” és a „Levél nővéremnek” címűről a „Budapest” dalok. Ezek mellett persze más sok-sok dal belefért műsorába.

Aki nem találkozott még Ölvecky András előadói képességével, az csütörtök este megbizonyosodhatott arról, hogy kivételes tehetségű, szerény művész.

Az előadásra a Cervinus Teátrum rendezésében a Cervinus Művészeti Fesztivál keretében a Vízi Színház színpadán sok néző volt kíváncsi csütörtökön este.

Kárpátalja, a természet csodája

Készüljön fel a sokkra: Csodaszarvas a címe új kedvencének!