Connect with us

Csabacsűd

A csatai falunapra indul szombaton a csabacsűdi küldöttség

Csatán, Csabacsűd felvidéki testvértelepülésén, mindig az Anna-naphoz legközelebbi szombaton rendezik meg a falunapot. Ez most e hét szombatjára esik, amire a július 5-i csabacsűdi rendezvényen a csatai polgármester, Varga János tisztelettel meghívta az ittenieket, hogy vegyenek részt ünnepükön. A Molnár József polgármester vezette csabacsűdi delegáció hajnalban indul és még az éjszaka folyamán haza is utazik.

– Remek csapat érkezett Csatáról, akik felléptek a falunapunkon. A kiutazó delegációban viszünk magunkkal a népdalkörből tagokat akik citeraszó mellett énekelnek majd. Akkor kerül megrendezésre az Alsó-Garam Menti Nyári Fesztivál Csatán. Ennek keretében lépnek majd fel a csabacsűdi énekesek, valamint a szülők közösségének a tagjai, akik a falunapon is látott fekete-fehér táncukkal fognak bemutatkozni. Délelőtt folyamán egy kispályás barátságos labdarúgó mérkőzés lesz 6-6 fő részvételével Csata és Csabacsűd között.

Molnár József elmondta, hogy kialakulóban van a busznyi delegáció összetétele. A korábban említett fellépőkön és a testület tagjain kívül a szlovák önkormányzat képviselteti még magát a küldöttségben.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Örökség serleg elismerésben részesültek a csabacsűdi Kispacsirták

Csabacsűd

Molnár József polgármester és Kasikné Csík Zsuzsanna jegyző Molnár József polgármester és Kasikné Csík Zsuzsanna jegyző

Az illegális hulladék felszámolását célozza meg Csabacsűd

Csabacsűd

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Összeállt Csabacsűd éves programterve

Csabacsűd

Molnár József polgármester, Válkovszki Mihály, a szlovák önkormányzat elnöke, és Kasikné Csík Zsuzsanna jegyző (Fotó: Hegedűs Éva) Molnár József polgármester, Válkovszki Mihály, a szlovák önkormányzat elnöke, és Kasikné Csík Zsuzsanna jegyző (Fotó: Hegedűs Éva)

Megkezdte éves munkáját a Csabacsűdi Szlovák Önkormányzat

Csabacsűd

Hirdetés

Advertisement

Archívum

2014. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect