Connect with us

Hírek

A legjobb magyar természetfotókkal várják a látogatókat

A hónap elején nyílt meg és augusztus 31-ig látogatható a Körösvölgyi Látogatóközpontban a Természettudományi Múzeum vándorkiállítása “Az Év Természetfotósa 2013”. A NaturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége által 14 kategóriában kiírt pályázatra összesen 307 fotós gépéből 3822 kép érkezett. Ezek legszebbjeiből válogatott ki 123 munkát a zsűri, hogy azt a Magyar Természettudományi Múzeumban kiállítsák, és aminek egy része érkezett a Körösvölgyi Látogatóközpontba.

A látogatókat az immár negyedik alkalommal az év természetfotósa díj nyertese, Máté Bence munkája fogadja. Munka, mert a képei mögött mindig jelentős munka áll. Épített fotóállásaiba rengeteg munkát, a képekbe rengeteg időt fektet, aminek rendszerint meg is van az eredménye. Tányérajkúak című képét egy darabig elnézegeti az ember, mire rájön, mit is lát.

A vadaspark megnyitásával módosultak a Körösvölgyi Látogatóközpont belépői. A 400 forintos diák/nyugdíjas, ill. a teljesárú 500 forintos jegyek ára 650 és 900 forintra emelkedett, de ezért a többletért minden attrakció látogatható. A szarvasiak lakcímkártya felmutatása ellenében 550 és 700 forintos áron kedvezményes belépőt válthatnak.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Bronzérmes ifik

Hírek

Művészetek színes kavalkádja a Gyakorlóiskolában

Hírek

Gruner Benedek (Fotó: Babák Zoltán) Gruner Benedek (Fotó: Babák Zoltán)

Mozgalmas hétvégéje volt a szarvasi teniszezőknek

Hírek

Fotó: Ignácz Bence (A-TEAM) Fotó: Ignácz Bence (A-TEAM)

Színes sokszínű nyár! avagy Kövesd a szarvast…

Hírek

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect