Connect with us

Békésszentandrás

Döntetlen lett, de akár nyerhetett is volna a Hunyadi

A Hunyadi Dombegyháza egyesületét fogadta szombaton otthonában. Miután első számú füves pályának felső rétegét már legyalulták, a fű kettőn folyt a játék Gyekiczki István vezetésével.

A mérkőzés 8. percében Lugasi Martin góljával vezetést szereztek a vendégek, de egy percre rá Ugrai Sándor egyenlített. Öt perc múlva a dombegyháziak Zámbori László jóvoltából ismét magukhoz vették a vezetést, de itt meg is állt a gólok sora. Viszonylag kiegyenlített játék után 1–2-vel vonultak öltözőbe a csapatok. Azaz nem vonultak sehová, mert a távolság miatt az öltözőt jelen esetben a pálya jelentette.

A második félidőben fordítottak a koreográfián a csapatok. Az első támadásból szögletet harcoltak ki a hazaiak. Ugrai szögletét Kiss Péter rúgta a jobb felső sarokba. A vendégek megzavarodtak a hirtelen jött góltól. Ennek a zavarnak lehetett volna több hozadéka, de sajnos a Hunyadi nem tudta kihasználni.

A gólt követő perceken belül Ugrai kiharcolt egy 11-est, de a kapus jól érezte, merre megy a labda, és kifogta a szentandrási gólgyáros lövését, pedig nagyon kellett volna. A második félidő végétől eltekintve a vendégek csak pillanatokra jutottak el a hazaiak kapujáig. Kapufák és centikkel mellélőtt labdák tekintetében a Hunyadi nyert, de az eredmény 2–2 maradt.

Békésszentandrási HMSE – Dombegyház NSE 2–2 (1–2)

Békésszentandrási HMSE: Kasik Viktor, Borgulya János, Bobvos Ferenc, Rusz Zoltán (54’ Steigler Ádám), Bencsik Attila (54’ Kiss Tibor), Tasi Norbert (54’ Rusz Zoltán), Lovas Attila, Kis Péter (77’ Rácz Attila), Kiss László, Nyemcsok Mihály, Ugrai Sándor
Csere: Wéber Csaba, Bagi László
Kispad: Pisont András vezetőedző

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fejben jobban bírták a csabacsűdiek a szentandrási rangadón

Békésszentandrás

A szarvasi szív diadalmaskodott Körösladányban

Hírek

Sinka Imre: A hatalmat csak a szabadság rovására lehet központosítani

Békésszentandrás

A tavasz és a közelgő ünnep jegyében kézműveskedtek Szentandráson

Hírek

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect