in , , ,

Bevált csapaton ne változtass! – bemutatkoztak a Polgári Összefogás jelöltjei

Hodálik Pál, Kiss Attila, Giricz Katalin, Babák Mihály, Závoda Ferenc, Hetényi István, Lohr Gyula, Lázár Zsolt, Csernus Gyöngyi, Molnár Istvánné és Dernovics László

– 2010-ben mi kaptunk egy nagy felhatalmazást, egy biztatást arra, hogy induljunk, és a város vezetéséről egy csapattal gondoskodjunk. Ez a csapat a szarvasi polgárok megbízásából készített egy olyan programot, ami azt a nevet viselte, hogy “Szarvas Város Önkormányzatának gazdasági programja”. Ez volt a polgármester programja is, hisz a polgármesternek nem lehet a képviselők, a város polgárai nélkül programja. Mozgalmas és nagyon nehéz év van mögöttünk, de az az igazság, hogy sok siker is koronázta – kezdte kampánynyitóját Babák Mihály polgármester pénteken délután, mikor bemutatkoztak a Fidesz és szövetségesinek támogatását élvező Polgári Összefogás jelöltjei.

“Bevált csapaton ne változtass!”, lehetne a mottója a képviselő-jelöltek összeállításának, hiszen a két politikától visszavonuló képviselőn, Besenczy Zoltán alpolgármesteren és Kiszely Mihályon kívül változatlan felállásban vág neki az őszi választásoknak a kormánypárt által fémjelzett, Polgári Összefogásnak elnevezett választási szövetség, vagy ahogy Babák Mihály nevezte, a csapat. Helyükön a második sorból előre lépő fidelitaszos Kiss Attila, ill. Molnár Istvánné, a Benka igazgatónője állt a megmérettetés elé.

– Szarvas város fejlődött, Szarvas város nem szakadt le, Szarvas városban a képviselő-testület minden egyes döntésében a város érdekeit nézte, mint ahogy gondolom, később is ez lesz, és igyekezett minden olyan kérdésben kompromisszumot, egyességet kötni, ami a város életét befolyásolta, fontos volt számára – sommázta az elmúlt négy év történéseit Babák Mihály.

– Kérem a választópolgárok bizalmát személyemet illetően is, de szeretném kérni, hogy a csapat, a csapatom tagjait is hasonló módon támogassák. Azt hiszem, hogy ez a támogatás a záloga annak, hogy eredményes és sikeres évet tudjunk majd a ciklus végén magunk mögött és be tudjunk majd ismételten számolni arról, hogy nem a levegőbe beszéltünk, nem csak ígérgettünk, hanem cselekedtünk is – mondta a polgármester, és ettől kezdve polgármester-jelölt.

– Én büszke vagyok a városomra, büszke vagyok a képviselő-jelöltjeinkre, szeretném, hogy ha Önök is így érzenék, és támogatnák az itt jelen levő képviselő-jelölteket. Jó csapat, lehet velük dolgozni, és sikerre lehet vinni velük a várost. Sikerül velük megoldani a város hétköznapi gondjait, problémáit, persze vannak dolgok, amikre picit várni kell. Csodák, azok ritkán születnek, de igyekszünk azt is megoldani, amit elvárnak tőlünk és néha csodának is tűnik – nyilatkoztatta ki Babák Mihály. Miután címszavakban felsorolta a csapat programját és kérte a szarvasiak bizalmát a csapat számára, átadta a szót a képviselőknek, hogy ki rövidebben, ki hosszabban bemutatkozzon, ismertesse, hogy milyen területeken kíván részt venni a város vezetésében.

A Polgári Összefogás jelöltjei: 1. vk. Giricz Katalin, 2. vk. Lohr Gyula, 3. vk. Hetényi István, 4. Kiss Attila, 5. vk. Lázár Zsolt, 6. vk. Molnár Istvánné, 7. vk. Hodálik Pál, 8. vk. Dernovics László.

A Polgári Összefogás listájának első öt helyezettje: Babák Mihály, Hodálik Pál, Giricz Katalin, Kiss Attila és Csernus Gyöngyi. A megyei listára felkerült Závoda Ferenc, aki a város és a megye között tölt be összekötő szerepet.

Zárszavában Babák Mihály kiemelte, hogy korábbi csapatával 43 jelentős összegű pályázatot sikerült az elmúlt négy évben megnyerni, köztük 100 milliós fejlesztés és milliárdos projekt is. Hogy ezt folytatni tudják, kéri a szarvasiak bizalmát saját maga és csapata részére a következő ciklusra.

Vélemény, hozzászólás?

Végérvényesen elhódították a vándorserleget

Kóstoló a Békekenyérből