Connect with us

Hírek

Homonnai Luca ezüstérmes a nanjingi ifjúsági olimpián

Homonnai Luca

Homonnai Luca egy orosz versenyzővel mérkőzött és szerzett ezüstérmet a nanjingi ifjúsági olimpián. Miután a második legjobb időket evezve jutott a döntőbe, jó esélye volt Lucának arra, hogy a döntőben is a dobogóra állhasson. A verseny egy nyolcas alakú pályán folyt, amit a szél bonyolított. Lucának az egyik kanyarban le kellett támasztania, ezzel együtt másfél másodperccel marad le az aranyról.

– Hogy min múlik egy győzelem, nehéz megmondani. Ilyen szélben nehéz kajakozni, én sajnos a második kanyarnál megbillentem, le is támasztottam, és ezzel hátrányba kerültem. De felesleges ezen keseregni, örülök ennek az ezüstéremnek is és annak, hogy itt lehettem ezen az olimpián. Nagyon színvonalas a szervezés, jól érzem magam itt Nanjingban, és biztos vagyok benne, hogy ezek a napok egy életre szóló élményt adnak majd – mondta Homonnai Luca.

Sajnos a Bátor György kezei alatt felnövő, és a szarvasi egyesületnek oly sok dobogós eredményt hozó kajakos lány már nem nálunk evez, hanem a győri egyesületnek viszi a dicsőséget.

kajakenusport.hu / fotó: nanjing2014.org

Kiemelt

Urbán Ildikó (Fotó: Hegedűs Éva) Urbán Ildikó (Fotó: Hegedűs Éva)

Ötezer szelet tortával készül a Magyar Ízek Utcájába a szarvasi cukrászmester

Szarvas

Koltai Róbert lovagias ügye

Szarvas

Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Aszfalt helyett térkőburkolat lakossági hozzájárulásból

Szarvas

Oscar sikere Szarvason

Szarvas

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect