Connect with us

Csabacsűd

A szerencse döntött: szerencsére a csabacsűdiek javára

A Méhkeréki SE csapatát fogadta vasárnap délután a Csabacsűd SE. Egy gól nélküli és meglehetősen unalmas első félidő után, a második félidő 8. percében vezetést szereztek a vendégek. Egy jobbról kapura küldött labda a felső lécről a gólvonalra pattant. A csabacsűdi védő megpróbálta kiollózni, de nem sikerül. Az ismételten felpattanó labdába Vígh Norbert vetődött fejelni. Onnan már lehetetlen volt kihagyni. 0–1.

6 percet kellett várni az egyenlítésre. Borgulya Tamás érkezett jól egy középre adott labdára, amit kapura továbbított és gól is lett volna, de az adminisztráció Balogh Zsolt öngóljának könyvelte el, mert az útjába eső/vetődő vendégjátékos hátáról került a kapuba.

A 76. percben Kis Mátyás lőtt kapura, ami egy védőn irányt változtatva a hálóban kötött ki. Ezzel a góllal Kiss be is állította a végeredményt, igaz hajszálon múlt a három pont, mert a 88. percben a vendégeknek Telek játékvezető nem adott meg egy büntetőt. Helyette a sértettnek, Sztojka Ádámnak kiosztotta második sárgáját, amivel idő előtti tusolásra jogosította fel.

A megyei I. osztályt a 4. forduló után a Szarvasi FC vezeti 10 ponttal. A szarvasiakat mindössze egy pont hátránnyal három csapat, köztük gólkülönbséggel a 4. helyen álló Csabacsűd SE követi.

Csabacsűd SE–Méhkeréki SE 2–1 (0–0)

Csabacsűd, 400 néző. V.: Telek.

Csabacsűd: Nagy Zoltán – Bakró Géza, Petykó Adrián, Varga Tamás, Kis Mátyás, Sovány Pál, Szilágyi Dániel (Sonkoly Lajos), Borgulya Tamás, Szilágyi Balázs (Gombár Attila), Gulyás Ádám (Virág Imre), Lós István. Játékos-edző: Varga Tamás, Szilágyi Balázs.

Méhkerék: Patka György – Lukucz Mihály (Balog Zsolt), Lukucz István, Sós Máté, Repisky Dániel, Ruzsa Szabolcs (Balogh Árpád), Komlósi Miklós, Sztojka Ádám, Berényi Tibor, Kovács György, Knyihár Dániel (Vígh Norbert). Játékos-edző: Berényi Tibor.

Gólszerző: Balog Zs. (62., öngól), Kis M. (76.), ill. Vígh (59.). Kiállítva: Sztojka (88.)

Ifjúságiak 3–2-re nyertek Sándor János, Viszkok Gábor és Fabó Bence góljaival.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

12 egyesület 200 úszója érkezett az őszi versenyre

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Körösön úszó adventi koszorút kapott Szentandrás

Békésszentandrás

Teltházas nézőtérrel mutatták meg a Mennyei oltalom című musicalt

Békésszentandrás

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Hirdetés

Archívum

2014. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Friss

Connect