Connect with us

Hírek

Szilvanapok prológ: a borongós idő ellenére jó a hangulatban zajlik a készülődés

Jó hangulatban zajlik a készülődés a XVII. Szilvanapokra. A faházak a helyükön, az sátrak felállítva, az árusok készülődnek, a sütödések begyújtottak, a sörcsapok feszültség alatt – miközben megjöttek az első érdeklődők. Igazi fesztiváli hangulat uralkodik az Ótemplom előtti téren.

Sajnos a előrejelzés szerint folyamatosan olyan légtömegek jönnek, amik esőt hoznak. Az egész hétvégén olyan szomorkás lesz az idő, mint ma, de holnap délutánra javulás várható. Esőkabát mindenképpen javasolt, de az ernyőkkel nem fognak tudni mit kezdeni látogatók a tömeg miatt.

Sajnos a mára meghirdetett Péter Szabó Szilvia élő koncertje technikai okok miatt a mai elmarad. A koncert egy későbbi időpontban kerül majd megrendezésre. A holnapi Fölszállott a páva gálaműsor is a Cervinus Teátrum színháztermében lesz.

Találkozó a Cervinus Teátrum parkolójában 16 órakor, ahonnan a Templom térre történő közös vonulással veszi kezdetét a Szilvanapok rendezvénysorozata.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Koltai Róbert lovagias ügye

Szarvas

Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Aszfalt helyett térkőburkolat lakossági hozzájárulásból

Szarvas

Oscar sikere Szarvason

Szarvas

A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Belátható időn belül hozzájuthatnak a volt vasiparis dolgozók a bérköveteléseikhez

Gazdaság

Hirdetés

Archívum

2014. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Friss

Connect