Connect with us

Hírek

Lógott az eső lába, de tömegek látogattak ki a főnapra

A változékony idő ellenére a programok sokasága tömegeket vonzott ki a Szilvanapok második napjára. Szerencsére az idő kegyes volt. Ha a nap nem is sütött ki, de már annak is örülni lehetett, hogy csak alig esett.

A fesztivál főnapját olyan események fémjelezték, mint a Miss Alpok Adria & Megye Szépe – Békés megyei döntője, a pálinkák küzdelmének eredményhirdetése, és Danics Dóra fellépése.

A Miss Alpok Adria & Megye Szépe – Békés megyei döntőjében egy tucatnyi szépség indult. A hazai környezetben egy szarvasi lány, Kunos Nóra fejére kerülhetett a korona, és ebben semmi köze nem volt a hazai pálya lejtésének, ő volt a legszebb.

Kihirdették a pálinkaminősítés eredményét. A tavalyi nyertes reménykedett, hogy esetleg megint haza viheti, de a zsűri döntése alapján az idén új név került a kupára.

A baráti kör sátrában Szarvas István könyvbemutatója zajlott, a korzón pedig feltűntek az országos politikából ismerős arcok is. Elvégre választások közelednek.

A nap sztárvendége az X-Faktor negyedik szériájának győztese, a közelről is nagyon szép, roppan barátságos és közvetlen Danics Dóra volt, aki hangjával, vidámságával és rajongóival töltötte meg a fesztiválsátrat.

Sajnos az idő nem kedvezett a Fölszállott a páva gálájának. A Vízi Színházba tervezett előadást a Cervinus Teátrumba kellett megtartani, ahol pótszékekkel tudták az összes nézőt befogadni.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Bogár Gabi és Noé Zsombor (Fotó: kajakkenusport.hu) Bogár Gabi és Noé Zsombor (Fotó: kajakkenusport.hu)

Bogár Gábor, Dombvári Bence, Bodonyi Dóra már a döntőben, Kuli Pisti a középdöntőben

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Körös-távúszás harmincadszor

Sport

Egygólos vereséggel kezdtük a szezont Gyulán

Sport

Kenyéráldás, városi kitüntetések és tűzijáték államalapításunk ünnepén

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2014. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Friss

Connect