Connect with us

Hírek

Búcsú: tegnap volt a ciklus utolsó testületi ülése

Dr. Melis János, Babák Mihály és Domokos László

Amellett, hogy a tegnapi testületi ülés volt az utolsó a lejáró ciklusban, a búcsúzás mellett több protokolláris esemény is történt. Mindenek előtt Babák Mihály polgármester hivatalosan is deklarálta, hogy korábbi országgyűlési képviselőnk, Domokos László, aki jelenleg az Állami Számvevőszék elnöke, Szarvas város díszpolgára lett. Átadta Szarvas város nagyon régi pecsétjét, azzal, hogy tartsa ott, ahol dolgozik.

– Egy ember csak annyit tud tenni, mint bármelyik másik egy ember, avval tud több lenni, ha ehhez partnereket, szövetségeseket, együttműködőket tud találni, az ellenségeiből lehetőleg legalább semlegeseket tud tenni, a semlegesekből pedig lehetőleg barátokat, a barátokat meg igyekszik megtartani – mondta Domokos László a testület felé intézet köszönő beszédében, mert mint mondta, egy ilyen cím odaítélése egy testület döntése is, a testület mögött pedig a választópolgárok állnak.

Eljöttek elbúcsúzni utódai is. Itt volt Farkas Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke is, aki Domokos Lászlót váltotta a megye első székében, és aki a DARFÜ vezetőjeként folytatja tevékenységét, valamint Dankó Béla is, aki országgyűlési képviselői munkáját vette át.

Egy jubileumi köszöntésre is sor került. A 15 éves Szarvasi Harcművész és Küzdősport Egyesület vezetőjének, Lovász György 6. danos mesternek és a 4. danos Ruzsinszki Györgynek köszönték meg sportért végzett munkájukat.

Az este folyamán elbúcsúzott Besenczy Zoltán úriemberi viselkedésért felelős alpolgármester és Kiszely Mihály tanácsnok is, akik visszavonulnak a helyi politika frontvonaláról a hátországba. Mindketten a gazdasági életben folytatják munkájukat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Schmidt Gábor (Fotó: Babák Zoltán) Schmidt Gábor (Fotó: Babák Zoltán)

Büszkén zárhatták az évet a kajakosok

Sport

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Idén is jó helyre került az MSZP Jézuskájának ajándéka

Szarvas

Nyári Krisztina és Blastyákné Fekécs Szilvia Nyári Krisztina és Blastyákné Fekécs Szilvia

Alföldi lányok is elbírnak a hegyekkel

Sport

Jóembert keres(t)ünk, jóembereket találtunk…

Oktatás

Hirdetés

Archívum

2014. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Friss

Connect